Mihai Voropchievici, Horoscop RUNE 15-21 februarie. O zodie dă lovitura și va avea un salt rapid în carieră

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 15-21 ianuarie, pentru fiecare zodie.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Berbecul se bucură. Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână extraordinară.

Taur

Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibilități fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.

Gemeni

Gemenii sunt câștigătorii pe săptămâna viitoare. Mai ales că știu să se iubească pe ei înșiși. Sunt favorizați, au protecție. Pot să facă ce vor.

Rac

Racul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se materializează pe felul de a vorbi, de a lua decizii și de a acționa și în favoarea voastră. Nu vă grăbiți, nu vă pripiți, până pe 21 nu luați decizii hotărâtoare.

Leu

Leul dă lovitura. Salt rapid. Lovitura vine din varii direcții. Din toate punctele de vedere.

Fecioară

Pentru Fecioară sunt vești bune. Sumă de bani importantă sau un cadou care să vă mulțumească sufletește dar și alte vești bune.

Balanţă

Balanța trebuie să bată cu pumnul în masă. Trebuie să își consolideze poziția în familie. 

Scorpion

Scorpionul are de susținut o mică bătălie. Ceva mici conflicte pe care le pot rezolva fără să se agite prea mult. Și să nu fie îngrijorat pentru că va câștiga în mod sigur.  

Săgetător

Săgetătorul trebuie să abordeze altfel problemele. Schimbă tactica. Dacă trebuie să trageți la țintă, uitați si încercați cu o vorbă bună.

Capricorn

Capricornii intră în atenția sau în grația celor din jurul lor. O persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Vărsător

Vărsătorul își ia o vacanță și dispare din atenția tuturor. Vor să plece.

Peşti

Peștii trec printr-o suită de schimbări majore. Pleacă în vacanță, la distracție sau în vizită. Trebuie să facă ceva ce le place.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel