Mihai Voropchievici dezvăluie cele două zodii feminine care înșală fără să-și arate vreun pic de remușcare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Descoperă două zodii feminine care sunt cunoscute pentru infidelitatea lor fără remușcări! Mihai Voropchievici vine cu un horoscop incendiar și dezvăluie cine sunt aceste femei care înșală fără să clipească și, mai surprinzător, îți zâmbesc în timp ce o fac!

Leoaicele nu se tem să părăsească relația

Leoaicele sunt cunoscute pentru fidelitatea lor și sunt considerate printre cele mai loiale zodii în ceea ce privește relațiile de cuplu la femei. Ele emană romantism și deschidere, dar nu poate fi neglijată nici latura lor manipulatoare. Atunci când iubesc cu adevărat, leoaicele se angajează în relații sincere și se dovedesc a fi parteneri corecți, iar uneori chiar excelează în gospodărie. Totuși, ele au nevoie de un partener care să știe să le ofere complimente variate și să le surprindă cu daruri atât mici, cât și semnificative.

Leoaicele au multe opțiuni în dragoste și nu se tem să părăsească o relație care nu le satisface nevoile. Cu toate acestea, nu te vei simți abandonat în momentele dificile alături de o leoaică. Chiar dacă poate părea timidă și liniștită la suprafață, ea este de fapt extrem de senzuală și plină de umor. Femeia Leu își dorește să aibă controlul și atunci când nu reușește să obțină acest lucru, atunci când nu găsește un bărbat care să încerce să o domine, va lua decizia de a se despărți și va căuta un partener pe care îl poate manipula și ghida după cum dorește.

Fecioarele și Balanțele pot fi înșelătoare

Fecioarele sunt cunoscute pentru abordarea lor analitică în ceea ce privește relațiile. Aceste femei nu se implică într-o relație decât după ce au analizat atent avantajele și dezavantajele. Fecioarele sunt foarte fidele și, odată ce găsesc un bărbat care se potrivește criteriilor lor, nu îl lasă să scape din vedere.

În ceea ce privește zodiile feminine care pot fi considerate infidele, Balanța nu este cunoscută pentru stabilitatea sa. Fiind extrem de grațioasă și dorită de mulți, are tendința de a fi pretențioasă. Cu toate că poate fi serioasă în anumite situații, poate deveni ușor infidelă atunci când primește complimente și atenții. Fidelitatea este un subiect care poate fi discutat în cazul acestei zodii.

Scorpion și Săgetător, printre cele mai puțin fidele

Femeile Scorpion nu se numără printre cele mai fidele zodii. Ele se bucură de dragoste și de jocul seducției. Sunt atrăgătoare, au o personalitate puternică și se află mereu în situații în care ies în evidență. Aceste femei sunt atente la orice potențial partener și caută mereu să exploreze, să analizeze și să experimenteze. Au nevoie constantă de o altă persoană care să le pună în dificultate în ceea ce privește relația cu partenerul lor actual.

Femeile din zodia Săgetător sunt imprevizibile. Acestea caută un partener plin de surprize. Femeia Săgetător este cunoscută pentru a cuceri cu dezinvoltură totală. Sunt directe și spun deschis când le place cineva. Chiar dacă primesc un refuz, nu se descurajează și trec mai departe pentru a cuceri în altă parte.

Capricorn și Pești, printre cele mai fidele

Femeile Capricorn sunt cunoscute pentru dorința lor de a avea o relație conformă cu normele și tradițiile. Sunt cochete și acordă importanță aspectelor convenționale în relații. Pe de altă parte, femeile Vărsător pot fi fidele până la un anumit punct. Dacă partenerul lor este gelos și vine cu acuze nefondate, aceste native pot decide să renunțe la relație. În astfel de situații, ele pot ajunge să înșele ca o formă de a-i oferi o lecție partenerului lor de viață, căutând ecou și muzică în altă parte.

Peștii se numără printre acele zodii feminine care doresc ca iubirea lor să dureze pe toată durata vieții. Femeile Pești sunt foarte fidele atunci când se implică într-o relație. Ele sunt romantice și, atunci când iubesc, se manifestă în mod erotic, cald și blând. Totuși, pot deveni și posesive în dragoste. Nu apreciază declarații banale și evită cuvintele învățate de undeva, potrivit Fanatik.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel