Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai dificile zodii. Pot fi foarte greu de abordat: „Nu consideră că au nevoie de cineva care să îi completeze”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a realizat un top al celor mai dificile semne zodiacale.

Mihai Voropchievici a făcut lista celor mai dificile zodii, potrivit Fanatik. Sunt extrem de greu de abordat, motiv pentru care va trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare, dacă-ți dorești să porți un dialog cu ele sau poate chiar să formezi o relație sau alt gen de parteneriat.

Pe locul întâi este zodia Fecioara. Cei din Fecioară au o părere destul de bună despre ei. Nu consideră că au nevoie de cineva care să îi completeze. Cu alte cuvinte, sunt firi independente, așa că le place să considere că își pot procura singuri absolut ce au nevoie.

De asemenea, pe lângă aceste considerente, se manifestă ca fiind critici, distanți și preferă să nu se deschidă în fața nimănui, pentru a rămâne stăpân pe situație. Deci sunt ei dificili, dar ceea ce prezintă, este ca să se conserve undeva, să fie protejați. 


A doua zodie este Scorpionul. Scorpionii au comportamente extreme când vine vorba de relații, indiferent de ce natură sunt. Pot să fie afectuoși și fericiți, cât sunt cu tine, iar 10 minute mai târziu să fie distanți și morocănoși. E greu de urmărit ce simte și ce gândește un Scorpioni, dar el așteaptă întotdeauna ca tu să știi. El fiind foarte intuitiv, așteaptă din partea ta să știi și tu, te pune în încurcătură. Au o mare bucurie când fac asta. Sunt greu de citit, ceea ce le îngreunează relațiile. Sunt firi distante, dar de cele mai multe ori frica de a nu fi răniți, de a nu fi subjugați de persoana din fața lor, îi împiedică să se deschidă în fața potențialului partener sau a partenerului de discuție.

Urmează Săgetătorul, o zodie dificilă și ea. Acești nativi nu iubesc, nu le place și nici nu vor își ia angajamente, cu atât mai mult când vine vorba de relații, pentru că îi face să se simtă legați de o altă persoană, ei sunt printre cei mai dificili. Ei își doresc doar libertate, neîngrădire. Sunt dificili chiar de la început, de cum îi cunoști. Ei nu dau din start șanse unei relații. Ca să nu dea șansă unei relații sau să trezească speranțe în interlocutor, preferă să flirteze, să discute mărunțișuri. Mai acceptă și câteva apropouri. Nu discută nimic serios și dacă vii cu trimite spre o propunere, te lasă și îți zice că vă mai vedeți voi. 

 

Capricornii nu ar fi atât de dificili dacă nu ar fi constant încăpățânați și exagerat de precauți. Firea lor pragmatică este ideală în multe situații. Au un mod pragmatic de a trata întâlnirile, care te lasă cu impresia că ești la un interviu, decât la o întâlnire. Dacă reziști la noianul de întrebări, chestionar pe care ți-l pun, ai șanse să îi cunoști, dacă nu, nu ai. De multe ori își pune piedică singur. Nu știi însă ce lucruri bune are ascunse sub această mască. Ca să cunoști deci un Capricorn, trebuie să ai tu multă răbdare și perseverență și să fii serios. 

Mergem la Vărsător. Vărsătorul e la fel de independent ca și celelalte zodii. Nu le place să vorbească despre viața lor privată și nici să se simtă vulnerabil în fața unei alte persoane. Încearcă să evite o inimă frântă.

Berbecii, Taurii, Gemenii, Leii, Balanțele și Peștii nu îți dau mari bătăi de cap atunci când vrei să îi cunoști. Unii dintre ei sunt de cele mai multe ori ca o carte deschisă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel