Mihai Voropchievici, despre semnificaţia literelor din nume: "Numele atrage soarta. Oferă indicii interesante"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit semnificaţia literelor din nume.

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, semnificaţia literelor din nume şi secretele din spatele acestora.

Este o altă ştiinţă, care intră tot în zona ezoterismului: onomanţia sau onomantia. Ono - care e nume şi mantia - care înseamnă profeţie.

Darul lăsat de vehicii greci sunt literele. Noi avem acum posibilitatea să aflăm de ce au spus ei "nomen omen", adică numele atrage soarta. Când porţi un nume, îl alegi foarte bine pentru că purtând un nume înseamnă: a avea un noroc mai deosebit, a fi o persoană mai tupeistă, mai răzbătătoare sau poate să fie una mai bună, mai docilă.

Părinţii au învăţat să aleagă numele cel mai potrivit. Prima literă contează foarte mult, nu mai contează ce urmează după ea.

Dacă avem două prenume, le luăm şi le analizăm pe toate. Care e cel mai folosit, pe acela îl folosim. Aia e vibraţia prin care te percep cei din jur. Chiar dacă îţi convine sau nu îţi convine, îţi dă caracterul de bază. Poţi să îl depistezi cu ce a venit, ce natură are.

Pentru doamne se ia numele de domnişoară, moştenirea din familie.

Semnificaţia literelor din nume

Oamenii care sunt de acţiune, prenumele lor încep, de obicei, cu D, E, F, M, N, O, V, W şi X.

Cei mentali, care judecă, acţionează exact atunci când trebuie şi cum trebuie sunt cei cu A, H, J, Q, S şi Z.

Emoţionalii, care sunt sensibili, sunt cei cu B, C, K, L, T şi U.

Iar cei intuitivi sunt cei care încep cu G, I, P, R sau Y.

În funcţie de prenumele pe care îl porţi, acestea sunt tipurile. Unii oameni au o intuiţie debordantă, extraordinară şi unii nu au deloc. Cad în culpă, fac greşeli.

Influenţa vocalelor în semnificaţia numelor

Dacă numele conţine un număr par de vocale, imperfecţiunile fizice ale persoanei respective tind să se manifeste pe partea stângă a corpului. La număr impar, imperfecţiunile sunt pe partea dreaptă.

Fiecare moşteneşte ceva, primeşte ceva. Sunt nişte ciudăţenii, dar analizate de mii de ani şi acum vin să ne ajute.

Prima vocală a numelui este importantă în onomanţie. Oferă indicii interesante cu privire la reacţiile instinctive pe care le avem în faţa surprizelor, a schimbărilor neaşteptate. De multe ori, prima literă poate să fie o vocală.

Cei care au A pot răspunde iritat sau agresiv tinzând să respingă ceea ce vine din exterior. A e acţiune, nu e poveste.

Cei care au E primesc foarte bine noul, îl acceptă, dar undeva se plictisesc şi tind să îl provoace când noul lipseşte din viaţa lor. Sunt oamenii de super-acţiune pentru că ei vor în permanenţă să schimbe ceva.

Cei care au I sunt oameni care reacţionează intuitiv, dar de multe ori cam ilogic şi Subiectiv, cu posibile regrete ulterioare. Au o rezistenţă mult mai mare decât celelalte vocale. Când ai intuiţie, Dumnezeu îţi mai dă în plus şi forţă.

Cei care au O sunt oameni care reacţionează lent. E greu de scos din ale sale şi caută întotdeauna să îşi controleze foarte bine emoţiile. Niciodată nu se exteriorizează, nu arată ce au, ştiu să se mascheze extraordinar de bine.

Când prima litera a prenumelui este o vocală se întâmplă ca persoana respectivă să întâmpine dificultăţi în a separa logica de emoţie. Au o mare problemă. Pentru că dacă au acţionat emoţional, emoţional rămâne. Nu au cale de mijloc, au numai extreme. Ori e albă, ori e neagră.

Calităţi şi defecte în funcţie de literele din nume

Literele A, J şi S. Imprimă o atitudine plină de ambiţie şi curaj. Sunt oameni puternici, independenţi, dar şi activi totodată. Mentalitatea lor este de învingător. Le place să îşi impună voinţa asupra altor persoane sau vin să îşi impună punctul de vedere. Sunt direcţi şi urmăresc obiecive precise. Le place să acţioneze pe cont propriu, dar acţionează în mod ferm şi original. Cu toate astea, sunt foarte creativi şi iubesc viaţa şi natura. Defectele cele mai vizibile: impulsivitate, agresivitate, încăpăţânare, lipsă de fineţe şi de tact şi egoism.

Literele B, K şi T. Imprimă o atitudine discretă, moderată, oamenii sunt mai timizi, mai retraşi, mai emotivi, dar sunt foarte afectuoşi, loiali, buni prieteni şi înţelegători. Lucrează fantastic de bine cu absolut orice persoană, cu orice literă. Despre ei se spune că sunt acei oameni care îşi aduc aportul fără să iasă în evidenţă. Îţi insuflă aşa de uşor tema lor de cercetare pentru rezolvare că ai senzaţia că este a ta, dar el ţi-a plasat-o ţie. Defecte: nehotărâre, nesiguranţă, puţină lăcomie, posesivitate, lene şi laşitate sau tendinţa la compromis.

Literele C, L şi U. Imprimă o atitudine inteligentă şi estetică. Sunt oameni mândri, hotărâţi, ambiţioşi, de regulă au o minte brici, scăpărătoare şi spontană. Dar şi excelente abilităţi de comunicare. Pot repera rapid existenţa unei probleme, găsesc cele mai eficiente rezolvări. Sunt sociabili, sunt expansivi şi au priză la public. Pun preţ pe prietenie, sunt prieteni sinceri, generoşi şi devotaţi. Defecte: uneori neglijenţă, nepăsare şi dezorganizare, alteori lipsă de ruşine sau de scrupule, în funcţie conjunctura respectivă. De multe ori, având prea multe interese riscă să risipească timpul şi energia.

Literele D, M şi V. Sunt super-serioşii, super-scorţoşii. Cu ăştia nu o scoţi la cap cu una, cu două. La ei trebuie să vii concret, la obiect şi analizăm. Sunt analişti extraordinari, sunt cam ciufuţi şi îi deranjează pe cei din jur, dar au o mare dragoste pe care nu o arată aşa spontan. Dacă ai un prieten din ăsta, te-ai aranjat pentru că te scoate din necazuri. Sunt oamenii care nu cred până nu văd. Defecte: încăpăţânare, au perioade când nu acceptă imixtiuni, nu vor să primească sfaturi.

Literele E, N şi W. Sunt spontani, explozivi, care caută acţiune. Trebuie să provoace, au o sete de cunoaştere fantastică, nevoia de a cunoaşte locuri. Sunt cei mai buni ghizi. Sunt un bagaj incomensurabil de informaţii, dar sunt plini de prăpăstii. Sunt atât de neatenţi că intră în belele când nu te aştepţi.

Literele F, O şi X. Sunt afectivi, găsesc loc de afectivitate acolo unde nu te aştepţi. Pot fi sufocanţi câteodată, sunt mămoşi şi toată lumea trebuie să se supună lor.

Literele G, P şi Y. Sunt oameni deştepţi, dar care ţin totul pentru ei. Nu se manifestă, au concepte, au o intuiţie debordantă, sunt oameni care au cunoştinţe în toate domeniile mai misterioase, sunt atraşi de tot ce înseamnă mister, necunoscut. Ei trebuie să ştie. Sunt sfătuitori extraordinari, analişti, dar care nu vorbesc. Stau şi gândesc. Undeva, sunt oamenii care sunt fantastic de secretoşi.

Literele H, Q şi Z. Sunt oamenii hotărâţi, oameni cu aptitudini pe zona financiară. Buni oameni de afaceri, ştiu cum să jongleze cu banii. Răutăţile pe care le au ei câteodată: sunt ranchiunoşi şi sunt foarte drastici cu cei care încearcă să îi înşele.

Literele I şi R. Oameni care au o bună rezistenţă fizică, sunt deschişi la minte, pot conversa pe orice subiect. Au deschideri pentru limbi străine şi prind foarte repede, dar sunt de o emotivitate şi o timiditate mare. Datorită unui surplus de inteligenţă, se remarcă în mulţime. Sunt plăcuţi la vedere. Au şi ei ciudăţeniile lor: pot fi extraordinar de ranchiunoşi. Sunt oameni care sunt căutaţi în multinaţionale, în companii mari, pentru că sunt oameni care trag la jug, muncesc ore întregi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel