Mihai Voropchievici, despre secretele mâinilor. Forma lor arată ce fel de om eşti

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele mâinilor. 

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cum ne putem da seama de caracterul oamenilor, în funcție de forma mâinilor. 

Chiromanţia se ocupă cu semnele din palmă şi cu tot ce înseamnă semnele, dar chirologia se ocupă numai de palma propriu-zisă, forma degetelor, a unghiilor, exterior, culoare. Nu tratează şi semnele.

Sunt patru tipuri de degete: pătrat, spatulat, conic şi ascuţit.

Pătratul ştiţi cum apare, o unghie pătrată, poate să fie şi mai scurtă. Spatula este un gen de lopăţică, ca un făraş micuţ, un trapez cu vârful tăiat, dar cu baza mică în jos.

Conicitatea pleacă de undeva de jos, de la bază, chiar de lângă palmă, iar al patrulea este ascuţitul care este ascuţit, dar cu tendinţă de a fi şi conic spre final.

Să nu vă speriaţi că toate degetele sunt perfect identice. O să aveţi şi unul mai mic, chiar dacă sunt pătrate, cu tendinţa de a fi un pic conice, şi unghiile la fel.

Oamenii care au degetele spatulate sunt veşnic în mişcare, persoane iuţi, oameni care nu stau. Au nevoie de muncă, sunt oameni practici, dar şi cu picioarele pe pământ. Sunt plini de viaţă, sunt entuziaşti, dar sunt şi o sursă de inspiraţie pentru cei de lângă ei. Sunt originali. Caută întotdeauna ca lucrurile pe care le fac să le facă în propriul mod, nu vor copia pe alţii.

Mihai Voropchievici: „Sunt tipicari. Regularitate, ordine, sistem în absolut orice”

Le place să caute şi să găsească noi moduri de a face lucrurile. Iubesc să fie foarte independenţi, îşi văd de viaţa lor şi rareori se interesează ce fac ceilalţi din jurul lor şi cu atât mai mult ce spun cei din jurul lor despre ei. În orice domeniu sunt foarte îndemânatici, adică sunt acele mâini de aur. Nu vor fi niciodată în rândul din spate şi vor căuta întotdeauna să fie pe primele locuri ca să poată să fie în prim-plan.

Descoperitori, inventatori, cuceritori de noi teritorii. Le place acţiunea în toate, inclusiv în lectură, cărţi, sporturi.

Oamenii care au degetele pătrate sunt cei care iubesc ordinea. Ei simbolizează foarte bine sau se întâlnesc în zodia Fecioară. Sunt tipicari. Regularitate, ordine, sistem în absolut orice. Sunt, de multe ori, obositori pentru ceilalţi, dar gândesc după reguli, mănâncă după reguli, sunt punctuali şi sunt extraordinar de buni ca subalterni şi fantastic de ciudaţi ca şefi. Sau dificili.

Nu întârzie niciodată la muncă şi sunt de părere că nimeni nu trebuie să întârzie vreodată. Toate caracteristicile pe care le au ei le transformă în nevoi. Nevoia de a fi perfect, de a arăta bine, de a fi exemplu.

Iubesc ştiinţa, excelenţi matematicieni şi mai ales sunt buni librari, IT-işti, funcţionari, comercianţi, contabili şi în orice alt domeniu care cere ordine, sistematizare, reguli precise de funcţionare. Au întotdeauna un plan, acţionează doar pe plan şi foarte rar din impuls.

Oamenii care au degetele conice sunt persoane cu firi artistice, impulsive, rapide, intuitive şi uşor impresionabile. Pentru aceşti oameni e important ca toate lucrurile să aibă un aspect frumos, armonios. Uneori, pentru ei e chiar mai important să fie frumos şi armonios decât să fie util.

Iubesc tot ce este plăcut ochiului şi au un motto: viaţa este dată pentru a te distra şi nu pentru a munci. Cu alte cuvinte, se bazează pe tot ce este mai puţin raţional. Hazard, distracţie, petrecere. Calitatea cea mai importantă este relaxarea, nicidecum munca. Cu toate astea sunt persoane miloase, emotive, de multe ori uşor de condus şi de manipulat, dar nu prea constante în dragoste.

Cuvinte cheie pentru ei: frumuseţe, armonie, rapiditate, intuiţie, graţie şi idealism.

Oamenii care au degetele ascuţite sunt persoane idealiste la maxim. Un pic cu capul în nori, trăiesc într-o lume a lor care nu prea are legătură cu lumea materială. Sunt vizionari, visători, total lipsiţi de orice formă de pragmatism.

Nu sunt făcuţi pentru muncă grea, nu pentru muncă fizică, dar de fapt pentru niciun fel de muncă pentru că acel cuvânt cheie la ei este visător. Pământul nu este un loc prea interesant pentru ei aşa că mintea le zboară în alte sfere, ale planuri ale existenţei, a spus Mihai Voropchevici la Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 mai 2022, 11:44 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience