Mihai Voropchievici, despre numerele care îți arată greșelile făcute în viețile anterioare: ''Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice''

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre numerele care își arată ce greșeli ai făcut într-o viață anterioară. 

Invitat în emisiunea  Adevăruri ascunse, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchevici a vorbit despre numerele karmice, dar și ce semne ne dau acestea.

 

''Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice.

Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus.

Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Cum se află numărul karmic? Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1'', a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

5 semne clare că ai datorii karmice. De ce plătim pentru greșelile neștiute

''Noi nu ne rezolvăm lecțiile karmice. Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta. Aceasta este o datorie karmică.

 

1. Avem comportamente și tipare inexplicabile

2. Situațiile care reapar 

3. Datorii karmice care apar sub diferite persoane

4. Conștientizarea unei teme sau mai multor teme

5. Numără și indică că avem datorii karmice, perspectivă numerologică'', a precizat Lidia Fecioru.

Patru numere cu o încărcătură karmică extraordinar de mare

''Datorii karmice în harta numerologică personală au în general acele numere care apar sub varianta lui 13, 14, 16 și 19.

Numărul 13 

Dacă aveți un număr 13 în diagrama voastră numerologică, înseamnă că ai avut parte de lene, egoism într-o viață anterioară. Acum te confrunți cu învinovățirea celorlalți. Karma ta este de responsabilizare.

Numărul 14

Acesta are o datorie karmică ce se referă la abuzul de libertate. Ori ești prea indulgent și nu ai luat atitudine, dar la fel de bine poți fi dominator. Este posibil să te confrunți în această viață cu lipsa de autocontrol, exces de indulgență și probleme de angajament. Trebuie să-ți dezvolți autodisciplina și vulnerabilitatea.

Numărul 16 

Numărul 16 este cel mai dificil de depășit și semnifică un ego foarte puternic într-o viață anterioară, dar și probleme de relaționare cu cei din jur. Era o tendință de egoism suprem. Karma ta este să fii mai atent la ceilalți. 

Numărul 19

Karma pe care a avut-o într-o viață anterioară a fost un egoism feroce, dar și o forță de manipulator. El se iubește numai pe el. Karma ta în această viață este să faci din grija pentru ceilalți o prioritate'', a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel