Mihai Voropchievici, despre noroc, ghinion sau compatibilitate în dragoste, în funcție de data nașterii tale: "Cei născuți pe 6 sunt loiali și onești"

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre norocul în dragoste după ziua nașterii, indiferent de luna în care ne-am născut. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre noroc, dragoste și compatibilitate în funcție de ziua de naștere, indiferent de luna în care te-ai născut. El a discutat și despre ”eșec în amor”, cu care o persoană se întâlnește de-a lungul vieții, tot în funcție de data în care omul a venit pe lume.

"Cei născuți în ziua de 1 se îndrăgostesc foarte ușor, dar nu cred în dragoste la prima vedere. E o dragoste care zboară mai degrabă.  Au 4 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu: 1, 10, 19 și 28.

Cei născuți în ziua de 2 studiază persoana înainte să aibă o relație Sunt persoane analitice. Au 4 eșecuri. Cei compatibili cu ei sunt cei născuți pe 2, 20 și 29.

Cei născuți în ziua de 3 sunt încrezătoare în forțele proprii și atunci când își aleg partenerul cred că e persoana ideală. Nu au anumite tipare. Sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 și 30.

Cei născuți pe ziua de 4 sunt pătimași în dragoste și au capacitatea de a scoate ce e mai bun într-o persoană. Sunt compatibile cu persoanele născute pe 13, 22 și 31. 

Cei născuți pe data de 5 sunt persoane capabile de sentimente înalte și pasionale, dar nu arată acest lucru. Nu se exeriorizează pentru a nu părea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei născuți din 5, 14 și 23.

Cei născuți pe 6 sunt loiali și onești

Cei născuți pe 6 mai întâi stabiliesc o prietenie, iar dragostea vine ulterior. Sunt loiali și onești. Au parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26.

Cei născuți pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne. Nu vor să spună niciodată ”te iubesc”, de teamă. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 și 25 ale lunii.

Cei născuți pe 8 cred foarte mult în sentimentul dragostei. Le e teamă de singurătate. Au nevoie de o dragoste adevărată pentru a se simți în siguranță. Au trei eșecuri în dragoste. Sunt compatibil cu 8, 17 și 26.

Cei născuți pe 9 înțeleg dragostea abia după ce se despart de cineva. Au regrete tardive. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 9, 18 și 27.

Cei născuți pe 10 sunt lideri și în dragoste. Nu se implică prea mult timp într-o relație. Au două eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28.

Cei născuți pe 11 sunt analitici. Gândesc mult până să facă primul pas. Are un singur eșec. Compatibili cu cei pe 2, 11 și 29 ale lunii.

Cei născuți pe 12 sunt romantici, însă se implică în relație doar dacă sunt foarte îndrăgostiți. Are un singur eșec în dragoste. Compatibili cu cei născuți pe 12, 21 și 30 ale lunii.

Cei născuți pe 13 iubesc cu pasiune

Cei născuți pe 13 iubesc cu pasiune și nu se implică superficial. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

Cei născuți pe 14 sunt foarte pasionali și capabili de sentimente foarte puternice. Au 3 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili 5, 14 și 23 ale lunii.

Cei născuți pe 15  sunt loiali, onești, nu înșeală. Rămân prieteni cu foștii parteneri. Se întorc la vechile iubiri. Au 6 eșecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii.

Cei născuți pe 16 emană dragoste. Contează ca partenerul să le înțeleagă mesajele subtile. Au un singur eșec pentru că sunt selectivi. Sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

Cei născuți pe 17 cred foarte mult în sentimentul dragoste. Au nevoie de o dragoste adevărată. Sunt în permanente căutări. Numărul de eșecuri în dragoste: 4. Sunt compatibili cu cei din 8, 17 și 26.

Cei născuți pe 18 înțeleg dragostea abia după ce s-au despărțit de respectiva persoană. Numărul de eșecuri. „Sunt compatibili cu cei din : 9, 18, 27 ale lunii.

Cei născuți pe 19 nu cred în dragoste la prima vedere. Nu se implică foarte mult. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

Cei născuți pe 20 sunt persoane sensibile. Au tendința să cântărească foarte mult lucrurile dintr-o relație. Au patru eșecuri.Sunt compatibili cu cei din  1, 11, 20 și 29.

Cei născuți pe 21 sunt încrezători în forțele proprii. Sunt romantici și atunci când își aleg partenerul cred că au găsit persoana ideală. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 3, 12, 30.

Cei născuți pe 26 nu se implică prea mult într-o relație

Cei născuți pe 22 iubesc pătimaș. Pentru ei dragostea e ceva serios. Iubesc surprizele de la aprteneri. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 și 31.

Cei născuți pe 23 sunt pasionali și se îndragostesc repede. Se pot muta cu cineva foarte ușor. Stabilesc cu greutate o legătură de lungă durată. Au un singur eșec în dragoste. Sunt compatibili cu: 5, 14 și 23.

Pentru cei născuți pe 24 iubirea vine ușor, ca urmare a unei prietenii. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 6, 15 și 24.

Cei născuți pe 25 transmit dragostea prin semne mai degrabă, decât prin cuvinte. Au două eșecuri . Sunt compatibili cu 7, 16, 25.

Cei născuți pe 26 nu se implică prea mult într-o relație. Au două eșecuri. Sunt compatibili cu 1, 10, 19 și 28 ale lunii.

Cei născuți pe 27 se gândesc mult până fac primul pas.Ratează de multe ori ocazia. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu : 2, 11, 29 și 20.

Cei născuți pe 28 cred foarte mult în dragoste și de aceea nu rămân snguri.Tind să aibă predispoziția către o dragoste trupească. Au 4 eșecuri. Sunt compatibili cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii.

Cei născuți pe 29  sunt capabili de sentimente puternice, deși nu vor să arată lucrul acesta. Le este teamă să nu fie considerați vulnerabili.Au 5 eșecuri. Sunt compatibili cu cei din 5, 15 și 25 ale lunii.

Cei născuți pe 30 sunt cei care evaluează mult o persoană. Au patru eșecuri. Sunt compatibili cu cei născuți cu cei din 1, 12, 21 și 30.

Cei născuți pe 31 înțeleg foarte greu sentimentul de dragoste. Rememorează relațiile trecute. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 4, 13, 22 și 31" , a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel