Mihai Voropchievici, despre cum să ne citim destinul în palmă. Liniile care indică protecția divină

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum poate fi citit destinul scris în palmă.

Mihai Voropchievici a explicat în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, cum poate fi citit destinul scris în palmă. Pe lângă liniile de baza (linia vieţii, linia capului, linia inimii), în geografia mâinii pot apărea şi literele M,X,Z.

„Linia care se învârte în jurul degetului mare, numită linia vieţii, se spune că la unele persoane mai există o linie despre care se spune că este îngerul păzitor. Dacă ai două linii este protecţia mamei sau a tatălui. De multe ori, linia asta apare după 40 de ani.

Liniile în palmă se schimbă, se îmbunătățesc. În momentul când apare această linie devii un om mai deosebit, devii departajat de sfera tuturor. Este o linie care îți spune că ai o protecţie de undeva. Un înger păzitor apare şi te scoate din bucluc.

Această linie apare rar şi numai la anumite persoane. Cei care au această linie pe palma stângă au evoluție spirituală, sunt alături de alte persoane care nu au. Este o linie de susținere care te ajută.

În general, se spune că oamenii care posedă această linie pot scăpa de calamitați. Pe mine m-a scăpat după cutremurul din '77. Deci, te ajută şi pe tine şi prin tine îi ajută şi cei din jur.

Dacă linia apare pe palma dreaptă reprezintă plată pentru ajutorul oferit altor persoane, dar şi protecţia îngerului care te va susține condiționat şi cu stânga şi cu dreapta.

Pot apărea literele M, Z, sau X

Referitor la litere, pot apărea literele M, Z, sau X. Litera Z este foarte rară. Cei care au Z sunt persoane importante şi devin foarte bine păzite. Cei care au litera M, formată din linia vieţii, linia capului şi linia inimii, sunt atent cercetați de toţi chiromanții.

M-ul este foarte complex şi persoana se afla sub protecţie. Aceste persoane sunt disciplinate, au succes în carieră pentru că litera M are şi simbolistica muncii. Aceşti oamenii se pricep foarte bine să ajute alte persoane. Se mai spune că acest semn este destinat profeţilor.

X-ul spune că persoanele respectivă îşi îndeplinesc rapid scopul şi ajung să fie figuri cunoscute. Unii din ei, mai speciali, care au şi linii ajutătoare, ajung şi idoli, a explicat Mihai Voropchievici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel