Mihai Voropchievici, despre cifra destinului te ajută să îți găsești partenerul perfect. Ce înseamnă fiecare număr

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cifra destinului care te ajută să îți găsești omul perfect.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cifrele destinului și cum poți să-ți găsești partenerul perfect în funcție de acest număr. De asemenea, acesta a explicat și ce înseamnă fiecare număr în parte.

Cifra destinului influențează pe oricine, arătând, de altfel, compatibilitatea pe care o poți avea într-o relație. În aceste calcule sunt luate în seamă numerele de la 1 la 9 sau numerele maestre, cum ar fi 11, 22 și 33. Pentru a afla cifra destinului, adună data nașterii cu luna nașterii și anul nașterii până se obține o singură cifră. Spre exemplu, dacă obții un rezultat de 33, adună apoi 3 cu 3, ajungând la 6, ce reprezintă cifra destinului.

Cifra 1

Persoanele ce au cifra destinului 1 sunt ușor de cucerit și extrem de atractive. Totuși, atunci când vine vorba despre un partener, intervin anumite pretenții, mai ales că acest număr reprezintă dorința de a avea parte de dragoste în permanență.
Femeile țin să domine tot timpul în relație, iar atunci când au ce își doresc, caută în altă parte.

Cifra 2

Cifra 2 reprezintă persoanele ce sunt stricte, au nevoie de un partener rafinat, blând, ce nu este autoritar. Din cauza încăpățânării de care dau dovată, pot pune punct unei relații, așa că temperamentul vulcanic trebuie lăsat în trecut. În același timp, pentru că acești oameni sunt extrem de sensibili, resentimente pot exista în relații dacă sunt se implică doar ei.

Cifra 3

Persoanele ce se bucură de cifra 3 se îndrăgostesc foarte ușor, vor relații stabile și nu țin neapărat ca partenerul să aibă aceleași interese. Femeile și bărbații ce au această cifră profită din plin de libertate, dar, reprezentantele sexului frumos caută mereu ceva mai bun și fac greșeli enorme. În schimb, bărbații tind spre frivolitate, deși sunt comunicativi și șarmanți.

Cifra 4

Cifra 4 le revine persoanelor ce vor o familie perfectă. Atât femeile, cât și bărbații, sunt descriși ca fiind raționali, uneori mult prea raționali. Pentru a rezista o căsnicie cu aceste persoane, trebuie ca ele să renunțe la suspiciuni. Ele sunt, în același timp, fidele, protectoare și puternice, dar relațiile lor sunt lipsite de pasiune, deși stabile.

Cifra 5

5 este cea mai năbădăioasă cifră, mai ales pentru că aceste persoane au un curaj nebunesc și nu găsesc nimic ce îi poate mulțumi. Cei ce au această cifră trebuie să se căsătorească devreme pentru a nu rămâne singuri. Egoismul este cel mai mare defect, astfel că trebuie să existe și puțină reciprocitate pentru a găsi succesul.

Cifra 6

Persoanele ce au cifra 6 sunt nebuni după dragoste, deși au pretenții uriașe. Acestea vor confort, sunt materialiste, iar viața cu ele poate să fie de multe ori imposibilă. La fel ca și la cifra descrisă mai sus, dacă primești acest număr trebuie să te mai mulțumești și cu ce ai deja.

Cifra 7

La cifra 7 oamenii trebuie acceptați așa cum sunt, așa că multele întrebări ce există din partea ta sunt de prisos. Cei ce au acest număr oferă o dragoste minunată și bogăție sufletească, astfel că nu trebuie pierduți sub nicio formă. Deși le este greu să cunoască persoane noi și înfruntă timiditatea, fără a se dezvălui cu totul, fapt ce face relațiile să fie extrem de problematice.

Cifra 8

Cei ce au cifra 8 tind să se căsătorească foarte repede, iar atunci când vine vorba despre greșeli, nu recunosc nici în ruptul capului că este vina lor. Acești lideri puternici ar putea să facă un partener să nu se simtă egalul lor, de aceea ar trebui să se mai renunțe la scenarii.

Cifra 9

La cifra 9 persoanele se dedică iubirii, chiar dacă temperamentul impulsiv este în floare la ei. Ar trebui să stea să se gândească mai bine la orice aspect al vieții și să nu mai pună la suflet traumele din relațiile anterioare, căci astfel nu o să rezolve nimic.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel