Mihai Voropchievici, despre calităţi şi defecte în funcţie de cifra destinului: "El este un egoist notoriu"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre calităţile şi defetele în funcţie de cifra de destin.

Adunăm toate cifrele din data naşterii până ajungem la o singură cifră. Dacă ajungem la 11 sau 22, le vom lăsa aşa.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Defecte: predomina independenţa, iar de aici deviază la egoism, impulsivitate şi tendinţa de a domina. Calităţi simţ puternic de independenţă, personalitate puternică, are încredere, dar şi dorinţa de a reuşi. Are perspective de lider.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Defectele: tendinţa de a da vina pe ceilalţi. Sunt uşor dependenţi de ceilalţi, sunt indecişi. Au alte calităţi: spirit de echipă, armonie, se adaptează uşor în situaţii dificile. Îşi exprimă sentimentele cu prea multă uşurinţă.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Defecte: frivolitate, poate avea schimbare bruscă de temperament, pot avea probleme de concentrare. Calităţi: are poftă de viaţă, e creativ, optimist, dar şi sociabil. Bun comunicator şi talentat.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

Mama ordine. Defecte: rigizi, încăpăţânaţi, nu pot vedea un puzzle, dominatori şi le lipseşte deschiderea faţă de ceilalţi. Calităţi: sunt buni, muncitori, corecţi, oneşti, hotărâţi şi duc la bun sfârşit orice. Sunt şi conservatori. Sunt oamenii care nu cred până nu văd.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Defecte: sare de la o idee la alta, au tendinţa spre vicii. Au 5 dependenţe. Calităţi: sunt liberi, aventuroşi, entuziaşti, adaptabili. Se pliază rapid. Buni prieteni şi fantastic de creativi. Nu acceptă îngrădire.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

Defecte: Confundă responsabilitatea cu dominarea de multe ori. Calităţi: empatie, iubitor, deschis la minte şi foarte generos. Nu este concentrat pe bunuri materiale. Au dependenţă de bani.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Defecte: lipsa comunicării, pot fi antisociali, nu au încredere în oameni. Sunt oamenii care nu spun niciodată te iubesc. Spun cu ochii şi cu privirea. Calităţi: rezervat, e analitic, au intuiţie foarte bună şi este un perfecţionist.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Defecte: Obsedat de bani, bogăţie, nerăbdător. Calităţi: e ambiţios, are încredere în sine, iubeşte confortul, are capacitatea de a lucra în situaţii extreme, e calm şi e realist.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

Defecte: sensibili, atitudine negativă, lipsă de implicare. Calităţi: idealist, romantic, intuiţie bună şi cu spirit de sacrificiu.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 11

Defecte: poate fi pierdut într-o lume perfectă dezamăgit de imperfecţiune, are probleme de concentrare şi visează mai mult decât acţionează. Calităţi: visători, mare putere de muncă, deschis la muncă, minte analitică, aptitudini pentru muzică şi artă.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 22

Defecte: egoist notoriu, nu-şi foloseşte capacităţila la forţă maximă, are tendinţe de dominare. Calităţi: abilităţi de lider, spirit practic, putere de muncă, carismatic.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 17:59 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience