Mihai Voropchevici, runa pentru România în luna ianuarie 2022: "Găsim răspunsuri la toate problemele"

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este runa pentru luna ianuarie 2022.

Invitat în emisiunea  Adevăruri ascunse, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchevici a vorbit despre runa lunii ianuarie 2022, în România. Runa cu numărul 1 a fost cea extrasă de către numerologul Mihai Voropchievici pentru luna ianuarie. „În luna ianuarie 2022, vom găsi răspunsuri la toate problemele care ne frământă", a spus Mihai Voropchievici.

 

"În luna ianuarie 2022, vom găsi răspunsuri la toate problemele care ne frământă", a spus Mihai Voropchievici.

„Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită, ne fac să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul, nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău, nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi, o să îl primim cu energie negativă care ne distruge. Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta, ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase”, a spus Mihai Voropchievici.

„Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți. Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Avem mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ. La fel, nu vă ștergeți cu același prosop. Se transferă energiile de la o persoană la alta, se duce norocul”, a mai spus Mihai Voropchievici, relatează DC NEWS

 

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022:

 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, cum arată 2022 din punct de vedere numerologic.

Potrivit celebrului numerolog, în 2022 vom avea parte de schimbări majore, în toate domeniile. 


"Anul 6" este un an armonic. Va crește responsabilitatea la nivel guvernamental. Toate guvernele devin mai responsabile și conștiente de relele pe care le-au făcut în anul anterior. Vine un fel de bilanț și vede fiecare conducător și guvern, ce a făcut pentru ai lui. 

Educația joacă un rol important și însemnat în planurile guvernamentale. An propice pentru concesii importante și trecerea în plan secund a intereselor personale", a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel