Mihai Voropchevici, horoscop săptămânal, perioada 19 – 25 iunie. ZODIA care va avea parte de un nou început

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Mihai Voropchevici a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 19-25 iunie, 2023.

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de multă comunicare, toate lucrurile sunt la nivel normal. S-ar putea să existe posibilitatea unui telefon sau a unei scrisori care să ducă la o deplasare. Este posibil să apară o reuniune în familie. Săptămâna 19 – 25 iunie vine cu multe lucruri frumoase pentru acești nativi.

 Taur

Nativii din zodia Taur sunt într-o perioadă de visare. Totul din viața lor este la nivel excelent, au parte de fericire și reușite. Vor căuta, cu toate forțele, să se afirme pe cât de mult pot. Vă vor fi recunoscute toate meritele. Dacă ați avut o situație dificilă, ce părea fără ieșire, aflați că o să apară rezolvarea ei. Evident, este fericită. Vitalitatea este mare, la cote înalte, iar nativii cu înclinații artistice vor avea un mare succes. Vor fi extrem de creativi, vor face opere alese.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de un început nou, posibil să demareze o afacere. Sunt puși în situația de a accționa ceva nou. Puteți cunoaște un partener nou, tânăr/ă, frumos/asă, simpatic/ă. Veți avea, însă, o energie combativă, veți avea dialoguri în contradictoriu. Dar nu asta e problema, ci faptul că aveți șansa să vă lansați într-o nouă afacere, o zonă de interes pe care o așteptați de mult. 

Rac

Nativii din zodia Rac au o simbolistică mai cenușie, e ceva care vă interesează, timpul se oprește în loc și aveți mai multă înțelepciune. Vreți să aduceți ceva nou în viața voastră. Aveți nevoie și de multă liniște și de puțină singurătate. Dacă sunteți în vârstă, o să primiți o recompensă tardivă, pe care o așteptați de ceva timp. Săptămâna următoare o să vă aducă mai multă seriozitate pe chip și timiditate. Nativii tineri, de 18-20 de ani, pot resimți și ei timiditatea în contactele cu oamenii din jurul lor.

Citește continuarea pe PlayTech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel