Mihai Voropchevici, horoscop pentru luna martie 2024. Schimbări majore pentru 3 zodii

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Mihai Voropchevici a dezvăluit horoscopul pentru luna martie 2024. 

Mhai Voropchevici a dezvăluit cu ce schimbări vine luna martie pentru cele doisprezece semne zodiacale, potrivit fanatik.ro

Berbecii vor avea o lună plină de mesaje. E multă comunicare, dar comunicarea asta poate fi făcută nu doar verbal, ci și sub formă scrisă. Atenție deoarece luna este plină de mesaje foarte importante. Trebuie să privească atent în jurul lor, căci una din informații va fi marcantă pentru ei.

Taurii au o lună foarte interesantă, întrucât e luna în care nativii de pământ pot găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă. Sunt multe lucruri care nu le dau liniște, le mai dau și insomnii. Rezolvarea problemelor se face doar cu ajutorul celor din jur. Să lase orgoliul deoparte și să ceară sprijinul membrilor familiei.

Gemenii au simbolul dragostei. Pentru ei, martie vine cu ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Este luna în care se pot îndrăgosti. Ei sunt favorizați în mod special de Cupidon în toată perioada următoare.

Racii au o lună destul de anevoioasă, de complicată. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Nativii din Rac trebuie să fie extrem de prudenți în tot ce înseamnă starea de sănătate, odihna și modul în care dialoghează atât cu subalternii, cât și cu șefii.

Leii, în luna Mărțișorului, trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar din primele zile de martie. Suita de schimbări va veni să le rezolve micile sau marile probleme.

Fecioarele au semnul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, toate visele lor se vor împlini, inclusiv acea fertilitate pe care multe cupluri fără copii și-o doresc din toată inima.

Balanțele au o lună nu foarte bună, dar în același timp bună. Sunt sfătuite să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase deoparte necazurile și să se pregătească pentru un viitor mai bun.

Scorpionii au o rună frumoasă. Vor primi numai vești bune. Printre veștile bune, s-ar putea foarte bine să aibă parte și de un cadou surpriză sau chiar o sumă de bani importantă. Sunt destul de fericiți în toată luna.

Săgetătorii sunt atenționați să abordeze altfel problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe tactica. Dacă au avut o perioadă în care au fost altruiști, buni la suflet, acum e cazul să se ocupe mai mult de ei, să facă și pentru cei ceva, căci s-au cam neglijat.

Capricornii au o lună martie în care dacă nu zilnic, măcar de două ori pe zi, sunt pregătiți să declanșeze uraganul. Se bagă în tot felul de bătălii furtunoase, iscă dispute. Sunt mai negativiști și li se pare că toată lumea are ceva cu ei.

Vărsătorii, odată cu venirea primăverii, sunt gata să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile. Nu în ultimul rând, au parte de un restart în planul amoros.

Peștii se lipesc de câte o rună bună. În a treia lună din an sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ rapid în existența lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel