Mihai Voropchevici, horoscop 18-24 septembrie 2023. Se anunță șanse de reușită pentru mai multe zodii

Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 18-24 septembrie 2023.

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru perioada 18-24 septembrie 2023, potrivit Antena3.

Berbec

Pentru berbec avem cartea Furtuna. O situație care nu-i convine și îl poate bulversa pe berbec. Nu este bine pentru că apare furie, orgoliul este rănit, starea de tensiune este mare și de aici pot apărea dispute. Cu alte cuvinte, berbecilor, căutați pe cât posibil săptămâna viitoare să vă temperați ieșirile, indiferent de ce natură ar fi, nu lăsați să vă cuprindă furia.

Taur

Negru, o carte dificilă și negativă deoarece simbolizează sfârșitul unei situații ambiguă, dar în care absolut o transformare se impune. Dacă faceți transformarea, transformându-vă și pe voi și pe cei din jur cu vorbe bune și cu gânduri bune, aveți sfârșitul unui eșec care putea fi iminent.

 Gemeni

Galben, este o carte pozitivă, care, pentru ei simbolizează renașterea, reînnoirea și au un sens benefic al tuturor lucrurilor. Vă puteți salva dintr-o situație dificilă și bucuria mare este că în casa voastră sau la locul de muncă, cineva, pe care nu l-ați mai văzut demult, revine.

 Rac

Cartea Orizontul. Este o carte foarte bună, înseamnă un echilibru bun. Deveniți stăpân pe situație și faceți, cu siguranță, pași în dragoste, cuceriri pasionale pentru cei necăsătoriți. Puteți avea șansa unei excursii în afară, cumpărată de voi sau un schimb de experiență trimiși de serviciu. Aveți șanse de reușite, succes și veți semna un contract foarte benefic vouă.

Leu

Roșu. Cartea pozitivă care simbolizează o energie bine canalizată. De săptămâna viitoare vine cu noi forțe, energii superioare. Aveți forță activă și dominați situația. Se anunță reușită în casa leilor.

Fecioară

Cosmos. Cartea excelentă care simbolizează reușita și vă atenționează că este momentul când va trebui să luați frâiele în mână și să acționați. Nu vă faceți probleme, veți reuși, iar reușita va fi excepțională. Va fi și deznodământul fericit al unei situații care vă crea destul de multe semne de întrebare.

 Balanță

Râul. O carte negativă ce simbolizează iluziile, rea credință, un abandon, o trădare și deveniți prizonierul unei situații neputând face mare lucru pentru un moment. Atenție ce oameni aveți în jurul vostru care vă pot abandona când aveți cea mai mare nevoie. Este ceasul deșteptător care îi trezește la realitate, să nu mai viseze.

Scorpion

Piscul. Carte neutră care simbolizează demararea unei acțiuni, noi începuturi. Veți cunoaște o persoană tânără, bărbat sau femeie, în funcție de cei care sunt în culpă. Trebuie să încercați să aveți și compatibilitate pentru că aici voi vă veți lansa cu părerile voastre. Aveți grijă cum acționați cu persoane cu care intrați în contact.

Săgetător

Bulgărele de foc. Carte pozitivă care te obligă să te miști rapid pentru o schimbare de situație benefică. Ai parte de multe deplasări, dar acestea, pe scurtă sau lungă durată, șansa este de partea voastră.

 Capricorn

Semiluna. Carte neutră indicând că în curând va trebui să faceți o alegere, dar sunteți ezitanți, aveți ceva îndoială, mai există și o dualitate în gândirea voastră, multă neliniște datorită unei rivalități și trebuie foarte atent să reflectați înainte de a acționa.

 Vărsător

Ovalul. O carte neutră, pozitivă, care atenționează că fecunditatea dumneavoastră este foarte mare, iar receptivitatea, gentilețea și dragostea față de persoane vă obligă să aveți grijă ce vorbiți că sunt secrete nedezvăluite mai ales de fecunditate. S-ar putea să vreți să mințiți, fetele mai tinere, să nu vreți să deveniți mămici și de aici veți fi obligați la situații extreme din partea familiei.

 Pești

Cenușiu. Carte neutră ce simbolizează timpul, înțelepciunea pe care o aveți, liniștea pe care trebuie să o dea singurătatea. Încercați să stați pe lângă persoane mai în vârstă, părinți, bunici sau alte persoane care au niște cunoștințe extraordinare în toate domeniile și care sunt și serioși.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 sep 2023, 07:35 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience