Mihai Trăistariu, despre suma pe care o câștigă din afacerile sale. Cât încasează artistul pe an

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu a dezvăluit ce sumă de bani încasează anual din afacerile sale. 

Mihai Trăistariu a decis, pe lângă muzică, să își deschidă și câteva afaceri pentru a nu duce problema banilor. Astfel, artistul a cumpărat câteva apartamente la malul mării, pe care le închiriază turiștilor în sezonul estival. 

Cât câștigă Mihai Trăistariu din afacerile sale

Recent, Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani încasează anual de pe urma apartamentelor pe care le închiriază. Pe lângă această afacere, artistul  s-a împrumutat la bancă pentru a-și deschide propria școală de muzică. Deși trebuie să returneze banii la bancă, acesta încasează sume frumușele de bani și din urma școlii pe care o deține.

În cadrul emisiunii Showbiz Report, Mihai Trăistariu a declarat că anual ajunge să primească cam 100.000 de euro din apartamente și școala de muzică, dar o mare parte merg la bancă, plătește impozite.

”Din apartament câștig în jur de 20.000 de euro, școala trebuie să producă vreo 10.000 de lei pe lună. Deci pot să iasă vreo 100.000 de euro pe an, deci mi-am dat creditul întâi. Mai am și eu de trăit, de dat impozitul, vreau să-mi achit alea trei miliarde”, a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, nevoit să-și VÂNDĂ casa, în pandemie

Majoritatea oamenilor au fost afectați de pandemie, dar nici artiștii nu au fost scutiți. Din cauza faptului că evenimentele au fost interzise mult timp în România, sursa principală de venit a artiștilor a scăzut considerabil. Mihai Trăistariu este una dintre vedetele, care a făcut investiții înainte de pandemie, iar pentru a-și acoperi datoriile, artistul a trebuit să facă mai multe sacrificii.

"Am fost nevoit să-mi vând casa, în care am locuit 20 de ani. Când a venit pandemia, mă pusese naiba și am făcut un împrumut la bancă, chiar cu trei luni înainte. Am luat 5 miliarde (bani vechi) din bancă, ca să-mi cumpăr un sediu pentru școala mea de muzică. Eu am o școală de muzică în Constanța de opt ani. Și am mers pe chirie ani de zile și nu prea câștigam. Chiria era 4.000 de lei. Rămâneam cu foarte puțini bani și am zis să fac împrumut.", a declarat Mihai Trăistariu, potrivit wowbizGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel