Mihai Trăistariu, urmărit de dramele copilăriei. Mama artistului a trăit în chinuri: „Tata i-a scos un ochi”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri șocante din copilăria sa. 

Mihai Trăistariu a avut parte de o copilărie grea. Artistul și-a iubit enorm de mult mama și ar fi făcut orice să o scape din gherele morții. Invitat în podcastul lui Nasrin, Mihai Trăistariu a vorbit despre calvarul pe care mama sa l-a avut de îndurat în perioada în care acesta era copil. Tatăl artistului o bătea în nenumărate rânduri, lucru care l-a afectat profund. 

Potrivit cântărețului, bărbatul obișnuia să i închidă pe femeie în baie și să o agreseze fizic. În urma bătăilor grave pe care le încasa, mama lui Mihai Trăistariu  și-a pierdut un ochi, fiindu-i înlocuit ulterior cu unul de sticlă.

Mihai Trăistariu: „A legat-o de calorifer și i-a scos ochiul”

„Se spărgeau oale în capul mamei mele, de-a dreptul. O târa prin casă de picior. Am văzut niște secvențe din astea. Efectiv o lua de picior și o făcea sarmale cu covoarele. O închidea într-o baie cu cheia și maică-mea țipa de acolo și toată ziua era pedepsită probabil, nu știu. Aveam vreo 14-15 ani și eram îngrozit. Ca un monstru s-a comportat. Mă mai ceartă rudele. Tata i-a scos un ochi. Mama avea un ochi din sticlă. A legat-o de calorifer și i-a scos ochiul. Caloriferul nu avea robinet, avea cuiul ală și maică-mea în zbaterea ei, a dat cu ochiul în ală și i-a pus un ochi din sticlă, deci era prea mult”, a declarat Mihai Trăistariu în podcastul menționat mai sus.

Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze

Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală, cu privire la momentul în care va îmbătrâni sau va fi aproape de moarte. Cântărețul nu are de gând să fie înmormântat, după cum este cursul firesc al vieții, ci vrea să fie criogenat, iar mai apoi trezit peste 1.000 de ani. În exclusivitate pentru Spectacola artistul a povestit de ce a luat această decizie, dar și-a imaginat și cum ar putea arăta lumea peste atât de mulți ani.

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață, îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță. Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult, poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea. Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul. Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit.”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum crede Mihai Trăistariu că va arăta lumea peste 1.000 de ani

Principalul motiv pentru care Mihai Trăistariu și-ar dori să se criogeneze este pentru că vrea să vadă cum va evolua tehnologia și cum  se va schimba omenirea.

„E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții. Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule. O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni? E interesant să știi că te trezești în viitor, cu altă civilizație, eu vreau să trăiesc această experiență. Vreau să mă criogenez, chiar dacă sună ciudat, nu mă deranjează. Aș face asta când îmbătrânesc de tot sau dacă aș avea o boală incurabilă, asta ar fi singura variantă pentru mine. Nu vreau să mor și să mă îngroape în pământ.”, ne-a mai dezvăluit acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel