Mihai Trăistariu atacă juriul Eurovision : Nu mi-a plăcut atitudinea lor. Cine sunt ei?

Data publicării:
Mihai Trăistariu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Trăistariu, Instagram

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt artiștii ce nu ar fi trebuit să fie parte din juriul Eurovision.

Mihai Trăistariu s-a declarat a fi, în nenumărate rânduri, un adevărat fan al concursului Eurovision. Acest lucru se datorează faptului că în 2006, artistul a reprezentat chiar el România, piesa sa având un real succes. Din această cauză, cântărețul își dă deseori cu părerea despre această competiție, în spațiul public. Anul acesta însă, Mihai Trăistariu a fost puțin dezamăgit de artiștii aleși să facă parte din juriu. În exclusivitate pentru Spectacola, acesta a dezvăluit și care sunt motivele pentru care unii dintre cei aflați la pupitrul de jurizare, nu ar fi avut ce să caute acolo, potrivit lui.

"Am văzut în grupurile Eurovision de pe Facebook, faptul că oamenii erau revoltați de declarațiile făcute de jurați. Alexandra Ungureanu a zis că ea nu va concura vreodată la Eurovision. Au venit cu niște aere așa.. obraznice. Randi a zis că nu i se pare Eurovisionul cine știe ce, mai ales că el nu are o voce extraordinară, mai mult de o octavă nu poate ridica, el a declarat asta. Eu îmi știu limitele și atunci că evident când am văzut că ei minimalizează acest concurs și nu-i dau importanță m-am enervat. Ei n-ar participa la Eurovosion, pentru că își cunosc limitele, are dreptate Randi.

Alexandra Ungureanu a fost o singură dată și a luat locul 9. E normal să nu mai vrea a doua oară, iar Ozana Barabancea a încercat de vreo două ori și a picat preselecțiile de fiecare dată și tu îi pui în juriu pe ei? Nu mi-a plăcut atitudinea lor. În semifinală taxau atât de urât concurenții, vorbeau atât de urât cu ei. Cine sunt ei? Îndreptățiți erau Cristian Faur, care fusese cu Luminița Anghel și Cezar Ouatu și Andreea Romcesu, ei aveau habar. Nu aveau cum să aleagă tocmai ei un reprezentant.", a declarat Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu, despre șansele pe care le are România anul acesta la Eurovision

Chiar dacă din sondajele citite, Mihai Trăistariu nu-i dă nicio șansă lui WRS, acesta spune că finalistul ales să ne reprezinte în competiția Eurovision are o piesă ritmată, care îi place.

"Nu prea-mi dau seama. Din ce am avut noi în finala românească, băiatul ăsta era cel mai potrivit așa. Dar dacă îl compari cu artiștii pe care îi trimit celelalte țări, nu mi se pare wow, ca și dovadă că în sondaje stă prost, stă exact la coadă. Din 42 de țări, e pe 39,38. Ai zice că nu intrăm în finală nici anul acesta, pentru al patrulea an la rând. Nu pot să-mi dau seama, dar la prima vedere  mi s-a părut interesant, pentru că noi n-am trimis niciodată un băiat care să danseze. Vocal nu stă grozav, dar nu-i nici rău. Se descurcă, iar piesa e ritmată.", a mai spus el.

Ce spune artistul despre o posibilă participare la Eurovision

"Eu vreau să concurez, pentru că mie Eurovision mi-a schimbat viața. De atunci am fost difuzat la radio, am în august concert în Malta, deci în continuare mai am succes internațional, după Eurovision.", ne-a mai dezvăluit acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel