Mihai Trăistariu se lansează în MANELE. Cu cine ar vrea artistul să colaboreze: „Nu mai am nicio jenă”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu vrea să se lanseze în lumea manelelor. Artistul visează să colaboreze cu nume mari din industrie. 

Mihai Trăistariu are planuri mari de viitor în ceea ce privește muzica. Artistul vrea să se lanseze în manele și visează la o colaborare cu numele mari din industrie. 


Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut că Mihai Trăistariu și-ar dori o astfel de colaborare, iată că planurile cântărețului sunt cu totul altele. 


Artistul a apelat la ajutorul lui Costi Ioniță și vrea să lanseze prima melodie de acest gen în luna septembrie. 


Mihai Trăistariu visează la o colaborare cu Florin Salam, Adrian Minune sau Nicolae Guță. 


”Am vorbit acum două zile cu Costi Ioniță. I-am dat mesaj și i-am zis: ”Să-mi faci o manea, te rog frumos!” și a zis că nu crede așa ceva. Nu mai am nicio jenă. I-am zis lui Costi să o pregătească și după 1 septembrie o facem, acum sunt încărcat și nu pot merge la București. I-am zis și că dacă el consideră că trebui conbinat cu cineva, atunci vorbim cu Florin Salam, Minune, cu Guță, nu mai contează cu cine, manelist de top să fie. Să rupem tot! Nu am nicio problemă. Eu am trei manele pe YouTube, dar nu le-am cântat, doar am înregsitrat. El m-a descoperit, și-a dat seama că am o voce specială și acum de ce nu”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.


Mihai Trăistariu a făcut bani grei vara asta. Cu ce a dat lovitura cântărețul?


Mihai Trăistariu a avut o perioadă tare grea pe timp de pandemie. Artistul a acumulat multe datorii din cauza pandemiei de Covid-19, care a anulat toate concertele și evenimentele. 


Artistul a reușit să își revină din punct de vedere financiar abia din luna iulie, când turiștii au început să meargă la mare într-un număr din ce în ce mai mare. 


Mihai Trăistariu deţine şase apartamente în zona Năvodari, care i-au adus câștiguri mari în ultimele două luni.

 
„Nu mă pot plânge de situaţia din această vară. În iunie, cu ploile acelea, da, am avut de suferit, fiindcă lumea nu a mai venit în număr mare pe litoral.


Dar în iulie şi în august situaţia s-a schimbat foarte mult. Acum am totul ocupat până pe 24 august, cel puţin”,  a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel