Mihai Trăistariu, schimbare RADICALĂ de look la început de an: „Era prea creț și se vedea ca la oi”

Data publicării:

Mihai Trăistariu a început anul 2022 cu o schimbare îndrăzneață de look. Artistul le-a dezvăluit fanilor de ce a făcut această alegere. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și unul dintre cei mai dezinvolți cântăreți. Acesta a făcut o schimbare radicală de look chiar la început de an și le-a arătat fanilor rezultatul final. 


Mihai Trăistariu a apelat la tratamentul cu keratină pentru a-și îndrepta părul și în plus s-a vopsit blond. Artistul este foarte mulțumit de alegerea făcută. 


''Azi mi-am îndreptat părul cu keratină. Se așază deja altfel. Era prea creț și cu grizonatul ală, se vedea ca la oi. Încet, încet culoarea smoke-gray dispare și face loc unui blond sexy. Cu rădăcinile întunecate. Ceea nu ma deranjează. Mi se pare chiar fain”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa personală de socializare.

 


Mihai Trăistariu, planuri mărețe pentru 2022: „O să dau curs tuturor invitațiilor. Ca să fie bine pentru toată lumea”


Mihai Trăstariu a dezvăluit care sunt planurile sale pentru noul an. Artistul a scris o listă complexă, în care a atins aproape fiecare domeniu al vieții sale. Dragostea se pare că nu este pe agenda artisui în 2022. 

 

„Neața, 2022 !
Planuri pentru noul an : 
- piese noi : în fiecare lună ... cel puțin o piesă nouă, produsă în studio-ul meu din Constanța.
- în fiecare lună ... 1-2 cover-uri noi, la piese naționale sau internaționale.
- tot anul ... compun, caut, găsesc și probez piese pentru Eurovision 2023.
- concerte : se ocupă managera mea. Hai și voi cu nunți, botezuri, zile de naștere.  Dacă vreți să cânt la voi în localitate, mergeți la primărie și le spuneți. Sau la restaurante, resorturi, de Mărțișor, Valentine's.
- emisiuni tv : o să dau curs tuturor invitațiilor. Ca să fie bine pentru toată lumea.
- academia mea de arte din Constanța : pregătiri intense cu cei 110 elevi pentru concursurile mari, pentru scenă, pentru emisiuni tv, pentru carieră.
- apartamentele mele din Mamaia Nord : pregătite pentru turiștii verii 2022. Cardurile de vacanță sunt bine-venite.
- pisicile mele : mângâiate și iubite cel puțin cât în 2021.
- cățeii mei : hrăniți zilnic și iubiți cât încape.
- prietenii mei : după sintagma - " dăruiești și câștigi ", o să le acord mai multă atenție. Cunosc mii de oameni deja și aici e buba - cu unii sunt prieten și nici nu știu exact cum îi cheamă. Jur !

- liniștea și fericirea : o să citesc mai mult, o să transform concertele în vacanțe ca să nu mi se mai pară o povară un drum de Timișoara, o să mă întâlnesc cu neîntâlnitele, o să fiu mai bun și înțelegător.
- prezentator tv : o să mergem în continuare cu Balul și cu Maratonul ... precum și alte proiecte frumoase.
- vacanțe : două tabere în România - cu elevii mei, Delta Dunării, Albena - Bulgaria, Grecia, Malta, Dubai. Și alte cele ...
- look : o să mai încerc noutăți. Grizonatul ăsta nu e rău deloc. S-au dublat pozele și autografele pe stradă. 
- festivaluri și concursuri : lunar fugit în căutarea de talente prin țară. Și promovarea lor pe tv, prin concerte.
- sănătate : o să-mi scot din grilă posturile tv care mai anunță incidența și morții. În rest ... mâncat foarte puțin( 50 % ) și cu precădere ... fructe-legume. Sănătatea pleacă din intestin. Zic specialiștii. Adică " ce mâncăm - aia suntem ! ", a scris artistul pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel