Mihai Trăistariu, prima REACȚIE după prestația lui WRS de la Eurovision: Nu știu ce prognostic să-i dau pentru finală

Data publicării:
Captură video Youtube/ Xtra Night Show, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Xtra Night Show, Instagram

Mihai Trăistariu a oferit, în exclusivitate pentru Spectacola, prima reacție după ce WRS a reușit să ducă România în finala Eurovision 2022.

Mihai Trăistariu este un adevărat fan al competiției Eurovision, urmărind îndeaproape tot parcursul acestui concurs. Artistul l-a analizat foarte bine și pe WRS, concurentul trimis să reprezinte România în cadrul Eurovision 2022. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că a fost foarte mulțumit de prestația celui care ne-a trimis țara în etapa finală a acestui concurs internațional, chiar dacă, la început, era mai rezervat în declarații și nu i-ar fi dat lui WRS atât de multe șanse.

"Am urmărit traseul concurentului de la început, unde era mai timorat, el s-a tot redresat din mers. Se cunoaște că a progresat, a avansat rapid în cele două-trei luni. Aseară a fost impecabil. El are dansul în sânge și a ajutat foarte multe. Noi, România, nu am trimis niciodată un concurent care să danseze așa mult. E greu să dansezi și să cânți în același timp. El a stăpânit foarte bine scena, probabil a repetat zilnic. Mi s-a părut un show complex. E de finală. Semifinala de aseară chiar a fost extrem de grea. Când ești bun, te duci în față, oricât de multe pile ar fi. Chiar m-a minunat.", a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

"Nu știu ce prognostic să-i dau pentru finală"

Chiar dacă a fost extrem de mulțumit de prestația lui WRS, Mihai Trăistariu nu crede însă că el va reuși să ajungă pe podium. De asemenea, acesta se simte ușurat cu faptul că artistul a adus în sfârșit România în finala concursului muzical, lucru ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

"Nu știu ce prognostic să-i dau pentru finală, pentru că vin și țările cotizante, adică Franța, Germania, Anglia, Italia, Spania. Ele cotizează câte un milion de euro ca să sponsorizeze concursul și atunci intră automat în finală. Sunt foarte buni și ei și atunci va fi o competiție acerbă pentru finală, dar și faptul că am ajuns aici, în finală, unde nu ne mai calificam de 3 ani, ceea ce era foarte rușinos, e o reușită. Noi eram de top la Eurovision, dar am pierdut trenul ăsta de vreo 10 ani. 

Podiumul e greu de spus. La casele de pariuri, el încă nu stă bine, nu e nici în prima jumătate. El a stat foarte mult timp pe ultimul loc și pe penultimul. Și uite că aseraă a trecut în finală și alte țări erau în fața lui la pariuri, deci nu poți să știi.", ne-a mai mărturisit el.

Mihai Trăistariu nu credea de la început faptul că WRS ar putea ajunge în finală

"Din timiditatea lui de la început nu-mi dădea de înțeles că ar fi ceva, eram rezervat la început. El a fost cel mai potrivit să fie ales din România, dar nu-l vedeam de-o finală internațională și uite că s-a concentrat și e reușit. Bravo lui! Îmi plac oamenii care se străduiesc să se depășească pe ei.", a mai declarat el.

Citește și: Minodora, prima REACȚIE după prestația lui WRS: Am auzit azi dimineață că am ajuns în finală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel