Mihai Trăistariu, prima REACȚIE după selecția națională a Eurovision 2022: Două chestii îmi stau pe creier"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăstariu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăstariu, facebook

Mihai Trăistariu și-a exprima părerea sinceră după ce românul WRS a câștigat selecția națională a Eurovision 2022 și va reprezenta România la Torino.

WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, cu piesa "Llamame", el fiind ales în urma Selecţiei Naţionale, ce a avut loc sâmbătă. Ulterior, Mihai Trăistariu și-a exprimat părerea sinceră despre această finală, dar și despre câștigător. Artistul este de părere că WRS nu a ieșit deloc în evidență în semifinale și că ar fi cântat "miorlăit", dar acum s-a mobilizat și a dat tot ce a fost mai bun. 

"Păreri personale ..

O să râdeți dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită.Felicitări, Iuliana Marciuc !Așa, DA !12 points.Să le luăm pe rând ...

7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație.Remarcă : cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri.Dacă la Semifinală mi se păreau niște copii necopti, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor.Deci ... e bine ceea ce s-a întâmplat azi !!!Jamala a fost fabuloasă. Dramatism, emoție, voce.Apoi concurenții ...

1. Andrei Petruș - foarte sensibil, piesă bună, vocea totuși a fost prea încet față de negativ. Trebuia să se remarce și să se repare asta încă de la repetiții.

2. Alex Parker & Bastien - look excelent, sound fain

3. Gabriel Basco - mega sensibil, stil, carisma, look excelent. Piesă foarte faină. A fost permanent unul din favoriții mei.

4. Vanu - piesa are forță, backing vocal super.

5. Petra - părul ei e tare de tot. Foarte faină artistă. Vine cu un aer nou. Totuși ... managera mea, Mihaela, îmi zice : " e bună de România, dar nu pentru afară ". Așa cred și eu.

6. Moise - cea mai bună voce masculină din concurs. Siguranță, încredere. Cea mai bună apariție a lui Badulescu la Eurovision de până acum.

7. Minodora, Cream, Diana - piesă care ar putea culege ușor foarte multe voturi din diaspora.

8. Kyrie Mendel - și pe el îl acoperă backing-ul vocal și negativul. Piesa și vocea sunt faine.

9. Dora - muzician complet. Cea mai bună voce din tot concursul. Impresionează prin forță, interpretare, dramatism. A fost favorita mea până la finală.

10. Wrs - în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el.

Două chestii îmi stau pe creier: 

1. Toată lumea era azi îmbrăcată în alb. De ani de zile ... am tot zis pe la tv c-am visat-o pe maică-mea spunându-mi că voi câștiga Eurovision-ul când voi fi îmbrăcat ... în alb. Și-atunci ... vine întrebarea firească : cu toții au visat-o pe maică-mea ?

2. Nu înțeleg totuși un lucru ! De ce România e în coada clasamentului la casele de pariuri din Europa ?!!!Hai să fim serioși ! Unii dintre concurenții noștri din finala de azi ... sunt de o mie de ori mai faini și mai interesanți decât cei 7 invitați internaționali. Pe bune !Hai, România !!!" a scris Trăistariu pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel