Mihai Trăistariu, prima reacție după ratarea calificării în finala Eurovision: „Rușine, echipei Eurovision”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, Roxen, colaj foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, Roxen, colaj foto Instagram

Mihai Trăistariu a transmis un mesaj tranșant, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision.

Veste tristă pentru români. Roxen nu s-a calificat în finala Eurovision 2021, în urma primei semifinalei a concursului cântecului european, ce a avut loc marţi seara. Aceasta a interpretat piesa „Amnesia”, pe scena de la Rotterdam. 


Mihai Trăistariu a adus cuvinte grele echipei Eurovision România. Acesta susține că Roxen a avut o interpretare bună, dar piesa nu a fost deloc cea mai fericită alegere. Artistul susține că tânără artistă este ”prea mică, prea necoaptă”, pentru un astfel de concurs. 


„Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o - pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio ... dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu ... cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau ... poate așa e timbrul ei - puțin tremurat. Ori poate ... faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. 


Cert e că ... a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta ... nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.


Mihai Trăistatiu nu s-a oprit aici și a adus multe acuzații echipei de organizare. Acesta i-a acuzat că au mers la Eurovision doar pentru a se plimba, nu pentru a participa la un concurs atât de important. 


„Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar ... PLIMBAREA ... în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT. Rușine, echipei Eurovision!!!

Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre ... pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu”, a mai spus artistul.

 

Citește și: Liana Stanciu, despre ratarea calificării în finala Eurovision: Cred că a fost lipsa de experienţă a lui Roxen

 

 


 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel