Mihai Trăistariu, planuri mari pentru anul 2022. Ce i-a cerut artistul lui Moș Crăciun: „Eu sunt un cerșetor”

Data publicării:

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru anul care urmează și le pregătește fanilor foarte multe surprize. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar cel mai amre vis al lui este să câștige Eurovision. Drept urmare, una dintre dorințele pe care le-a trecut în scrisoarea pentru Moș Crăciun este premiul cel mare la unul dintre cele mai importnate concursuri muzicale din Europa. 


Mihai Trăistariu își dorește să scoată în fiecare lună a anului viitor o melodie, ca la final de 2022 să poată avea un album muzical complet. Artistul este foarte optimist pentru anul care vine și speră ca artiștii să își poată desfășura activatatea deoarece i-au lipsit mult concertele. 


Anul 2021 a fost dificil pentru astist, care a reușit cu greu să își plătească datoriile la bancă. Mihai Trăistariu își dorește sănătate și liniște pentru anul 2022. 


„Ce i-am cerut lui Moșul ? Eu sunt un cerșetor, în ce-l privește pe Moș. Și pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Și atunci i-am cerut Eurovisionul. Vreau să-l câștig! Anul acesta nu am nimerit o piesă, ne-au anunțat prea din scurt. În două săptămâni nu pot să câștig Eurovisionul, în sensul că nu pot să fac piesă așa bună… I-am cerut să fac un album nou nouț. În fiecare lună să fac câte o piesă și atunci o să am un album cu piese noi tot anul 2022 și i-am mai cerut o stabilitate financiară, întrucât pandemia m-a răpus și abia mi-am revenit cu ratele… și ce să-i mai cer? Cam asta i-am cerut! Și liniște! Și sănătate!”, a declarat artistul pentru Click!.

 

Mihai Trăistariu și-a petrecut ziua de naștere alături de o fană înfocată: „Este o admiratoare de-a mea”


Pe 16 decembrie, Mihai Trăistariu a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani și a decis să facă o bucurie uneia dintre cele mai mari fane ale sale. Artistul a invitat-o la o cafea pe Adina, cea care îl susține și îl apreciază de ani buni. Mihai Trăistariu a vrut ca anul acesta să ofere el un cadou, iar asta i-a adus multă fericire în suflet. 


„Am făcut o invitație celei mai mari fane ale mele, se numește Adina, e din Constanța. Ea e căsătorită, dar este o admiratoare de-a mea care mă susține pe internet. am specificat pentru că nu vreau să se înțeleagă că merg la o întâlnire, că nu e așa. Văzând-o că mă susține de ani de zile, am zis să dăruiesc și eu ceva de ziua mea, să fac o bucurie unui fan”, a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel