Mihai Trăistariu, planuri mărețe pentru 2022: „O să dau curs tuturor invitațiilor. Ca să fie bine pentru toată lumea”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Facebook

Mihai Trăistariu începe anul în forță. Artistul și-a dezvăluit planurile pentru 2022. 

Mihai Trăstariu a dezvăluit care sunt planurile sale pentru noul an. Artistul a scris o listă complexă, în care a atins aproape fiecare domeniu al vieții sale. Dragostea se pare că nu este pe agenda artisui în 2022. 

 

„Neața, 2022 !
Planuri pentru noul an : 
- piese noi : în fiecare lună ... cel puțin o piesă nouă, produsă în studio-ul meu din Constanța.
- în fiecare lună ... 1-2 cover-uri noi, la piese naționale sau internaționale.
- tot anul ... compun, caut, găsesc și probez piese pentru Eurovision 2023.
- concerte : se ocupă managera mea. Hai și voi cu nunți, botezuri, zile de naștere.  Dacă vreți să cânt la voi în localitate, mergeți la primărie și le spuneți. Sau la restaurante, resorturi, de Mărțișor, Valentine's.
- emisiuni tv : o să dau curs tuturor invitațiilor. Ca să fie bine pentru toată lumea.
- academia mea de arte din Constanța : pregătiri intense cu cei 110 elevi pentru concursurile mari, pentru scenă, pentru emisiuni tv, pentru carieră.
- apartamentele mele din Mamaia Nord : pregătite pentru turiștii verii 2022. Cardurile de vacanță sunt bine-venite.
- pisicile mele : mângâiate și iubite cel puțin cât în 2021.
- cățeii mei : hrăniți zilnic și iubiți cât încape.
- prietenii mei : după sintagma - " dăruiești și câștigi ", o să le acord mai multă atenție. Cunosc mii de oameni deja și aici e buba - cu unii sunt prieten și nici nu știu exact cum îi cheamă. Jur !

- liniștea și fericirea : o să citesc mai mult, o să transform concertele în vacanțe ca să nu mi se mai pară o povară un drum de Timișoara, o să mă întâlnesc cu neîntâlnitele, o să fiu mai bun și înțelegător.
- prezentator tv : o să mergem în continuare cu Balul și cu Maratonul ... precum și alte proiecte frumoase.
- vacanțe : două tabere în România - cu elevii mei, Delta Dunării, Albena - Bulgaria, Grecia, Malta, Dubai. Și alte cele ...
- look : o să mai încerc noutăți. Grizonatul ăsta nu e rău deloc. S-au dublat pozele și autografele pe stradă. 
- festivaluri și concursuri : lunar fugit în căutarea de talente prin țară. Și promovarea lor pe tv, prin concerte.
- sănătate : o să-mi scot din grilă posturile tv care mai anunță incidența și morții. În rest ... mâncat foarte puțin( 50 % ) și cu precădere ... fructe-legume. Sănătatea pleacă din intestin. Zic specialiștii. Adică " ce mâncăm - aia suntem ! ", a scris artistul pe rețelele de socializare.


Mihai Trăistariu nu reușește să-și găsească jumătatea

 

Mihai Trăistariu se bucură de un succes mare pe plan muzical, dar pe plan amoros, artistul nu poate spune că a fost la fel de norocos.Este singur de un an de zile și nu a reușit încă să își găsească aleasa inimii. 


Cântărețul a decis că este cazul să ia atitudine și a postat pe pagina lui de Facebook un anunț matrimonial: 


„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios, simpatic ... caut fericirea”, a scris artistul pe rețelele de socializare, în urmă cu cîteva săptămâni.


Mihai Trăistariu spune că a ieșit cu alte fete dar nu a simțit că este aleasa inimii lui. Artistul a declarat că primește multe cereri și oferte, dar nu a găsit partenera perfectă pentru el. 


„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.


Mihai Trăistariu spune că a reușit să înțeleagă că fericirea nu stă în persoana de lângă tine, așa că vrea să se concentreze mai mult pe planurile lui profesionale. Artistul a fost logodit în anul 2009, dar la doar câteva luni relația s-a rupt. Cântărețul susține că nu a avut prea mare noroc pe plan amoros. 


„Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel