Mihai Trăistariu, nevoit să-și VÂNDĂ casa, în pandemie: Am făcut un împrumut la bancă de 5 miliarde

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăstariu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăstariu, facebook

Mihai Trăistariu a povestit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în pandemie.

Majoritatea oamenilor au fost afectați de pandemie, dar nici artiștii nu au fost scutiți. Din cauza faptului că evenimentele au fost interzise mult timp în România, sursa principală de venit a artiștilor a scăzut considerabil. Mihai Trăistariu este una dintre vedetele, care a făcut investiții înainte de pandemie, iar pentru a-și acoperi datoriile, artistul a trebuit să facă mai multe sacrificii.

"Am fost nevoit să-mi vând casa, în care am locuit 20 de ani. Când a venit pandemia, mă pusese naiba și am făcut un împrumut la bancă, chiar cu trei luni înainte. Am luat 5 miliarde (bani vechi) din bancă, ca să-mi cumpăr un sediu pentru școala mea de muzică. Eu am o școală de muzică în Constanța de opt ani. Și am mers pe chirie ani de zile și nu prea câștigam. Chiria era 4.000 de lei. Rămâneam cu foarte puțini bani și am zis să fac împrumut.", a declarat Mihai Trăistariu, potrivit wowbiz

Cum a rezolvat artistul situația

Norocul artistului a fost faptul că mai deținea un teren în Mamaia Nord, cu ajutorul căruia a reușit să facă o afacere foarte bună, la care nu s-ar fi gândit vreodată.

"Și a venit pandemia și stop joc. Nu am mai produs nimic, nu concerte...în martie s-au închis toate, undeva prin mai am fost nevoit să-mi vând apartamentul, dar am avut o rezervă, un teren la malul mării, în Mamaia Nord și un dezvoltator tocmai ce-mi propusese să-i dau terenul de o mie de metri la malul mării și să-mi dea șapte apartamente la malul mării.", a mai spus artistul.

"Așa m-am salvat de pandemie"

Chiar dacă nu s-ar fi gândit niciodată la lucrul acesta, Mihai Trăistariu s-a trezit peste noapte proprietarul a șapte apartamente la mare. Pe șase dintre ele, artistul a ales să le dea spre închiriere, pentru a-și asigura, de-acum încolo, sursa de venit, 

"Am făcut schimbul și m-am trezit cu aceste șapte apartamente. L-am vândut pe cel din oraș și am rămas cu acestea șapte. Într-unul stau eu și pe celalalte șase le închiriez vara turiștilor, așa m-am salvat de pandemie. N-am știut că merge și că mă pricep la așa ceva. Habar n-aveam”, a continuat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel