Mihai Trăistariu, motivul pentru care relațiile sale nu au mers. Dezvăluirile făcute de artist: „Îmi spuneau tati”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care nu au funcționat relațiile până în acest moment.

Mihai Trăistariu se bucură de un succes mare pe plan muzical. Pe lângă vocea inconfundabilă, artistul este apreciat și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Recent, acesta a dezvăluit motivul pentru care este un bărbat singur.

„Din decembrie, anul trecut, sunt singur. M-am învățat așa, deși postările mele erau de genul, ‘Unde ești iubire? Te caut’.

Eu voiam, m-am și logodit prin 2009. Am vrut tot felul de lucruri, dar nu prea țin relațiile la mine. Poate că diferența de vârstă era…Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau ‘tati’, făceam glumițe de genul ăsta.

Eu merg în blugi, sunt tot așa…Barba albă mai trădează”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

Ce criterii trebuie să îndeplinească femeia care vrea să fie iubita lui Mihai Trăistariu

Totodată, artistul a precizat ce criterii trebuie să îndeplinească femeia care vrea să facă parte din viața lui.

„Trebuie să îmi găsesc o fată liniștită, cu un business propriu. Poate i-l fac chiar eu și i-l dau să se ocupe. Sau poate deja lucrează undeva ca lumea, poate directoare de bancă. Nu știu, găsesc eu ceva bun”, a declarat Mihai Trăistariu.

Ce planuri de viitor are Mihai Trăistariu

„M-am obișnuit un pic așa. Vreau puțin să stau. Acum vreau să scap de ratele de la bancă. Vreau să mă liniștesc. Nu mai simt nevoia aia încordată să-mi fac o relație acum. În anii trecuți eram foarte grăbit. Eu sunt cu copiii. Noi suntem patru frați. La maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10 frați.

Eu sunt familist de fel și vreau mulți copii. Am făcut niște declarații că vreau șapte copii. Îi vreau în continuare, dar dacă nu găsesc femeia potrivită. Nu mă mai grăbesc.

Vreau să-mi fac casă pe pământ, tot în jurul Constanței, la pădure. Eu stau la bloc, la Mamaia Nord, și e gălăgie. Stau într-un bloc de turiști. Ce e acolo noaptea, până la 3, gălăgie, bombardamente…Eu vreau liniște, am nevoie să mă odihnesc noaptea.

Vreau să-mi cumpăr un teren, probabil la anul, și să-mi fac o casă cu piscină, să stau eu în curtea mea, în liniște, numai cu copaci”, a susținut artistul.

Mihai Trăistariu, despre ȚEPELE pe care le-a primit în relații

Recent, acesta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum a fost țepuit de către fostele sale iubite. Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost vorba de sume de bani considerabile, pe care nu le-a mai primit înapoi.

Mihai Trăistariu: „Nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta”

”2 țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute.Prima, în 2009. Ea era mega fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cante la ziua nepoatei ei. 2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor'sa de încă 1.000.La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată.

A doua țeapă a fost acum 3 ani. Prin 2019. Eram cu altcineva. Voia musai nu știu ce telefon, tot de vreo 1000 de euro. Dar nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă.I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta și că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu, iar ea să plătească ratele.Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație.Dar ratele le-am plătit tot eu.Nu mai fac ! Promit !Câteodată, în viață, e bine să pățești și din-astea !Ca să te lecuiești, a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel