Mihai Trăistariu, mărturii ȘOCANTE din perioada copilăriei: Tata o târa pe jos pe maică-mea, o bătea, o lega de calorifer

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri terifiante din perioada copilăriei. Artistul a crescut lângă un tată agresiv. 

Mihai Trăistariu și-a amintit de cele mai sumbre momente din perioada copilăriei. Mama artistului a fost supusă unor agresiuni greu de imaginat. Tatăl lui Mihai Trăistariu era un om agresiv. 


Chiar și așa, cântărețul spune că a avut o copilărie fericită, în ciuda scandalurilor și a agresiunilor pe care le vedea deoarece avea impresia că așa este în orice familie. 


„Copilăria mea a fost fericită, culmea, într-o etapă a vieții în care erau numai bătăi și scandaluri acasă. Tata era grozanic, o târa pe jos pe maică-mea. O bătea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. A fost un calvar, dar în același timp eu am trăit fericit. Nu-mi amintesc să fi suferit, am crezut că așa e peste tot, la toată lumea sunt scandaluri, toți se bat pe acasă. Au fost scandaluri, țipete, venea și poliția. Au fost multe. Taică-miu a fost o fire violentă. Mama l-a prins pe tata cu o femeie când ea avea 42 de ani. Ei nu se mai înțelegeau. Când îmi amintesc de taică-miu, numai de rău. Atât de frică îmi era de tata, încât vorbeam cu mama. Eu cu tatăl meu nu am vorbit mai mult de 100 de cuvinte toată viața. De frică să nu mă bată”, a dezvăluit Mihai Trăistariu în emisiunea La Măruță. 


Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut în urmă cu doi ani de zile: Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva


„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă bine cred. Sor’mea… Pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. E nepoata mea (…) Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam meditații la integrale cu ea. Îi dăm semne pe Whats App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a mai declarat artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel