Mihai Trăistariu își caută nepoata dispărută de 3 ani: Nu mai citește niciun mesaj. Avem mai multe ipoteze

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook

Mihai Trăistariu își caută nepoata, care a dispărut fără urme în America. 

Mihai Trăistariu și familia sa trec printr-o adevărată dramă de trei ani de zile, de când fata surorii artistului a dispărut fără urmă. Aceasta se afla în America, în momentul în care părinții nu au mai primit niciun semn de la ea. În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a explicat care este exact situația actuală și ce ipoteze iau în calcul.

"Sora mea e profesoară de matematică, soțul ei e profesor universitar de matematică și au doi copii: Raluca și Matei. Fata a făcut tot ce se poate cu matematică, s-a dus apoi în Germania la studii, apoi masterul l-a făcut în America. Fratele ei a rămas în Iași, la facultatea de fizică. Sunt foarte deștepți copiii, cuminți și educați.",a spus Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Raluca Havârneanu a rupt legătura cu familia ei acum 3 ani

"Acum 3 ani, Raluca a dispărut, iar mama ei e îngrozită, pentru că nu poate să înțeleagă ce s-a întâmplat. Ea chiar dacă nu s-a mai întors acasă, de când a plecat, ținea legătura mereu cu familia. De 3 ani, s-a rupt această legătură. Chiar dimineață am vorbit cu sora mea și e îngrozită. Ea nu a vrut să facem publică povestea, dar eu am început să spun prin presă, pe la televizor și i-am spus: Au trecut 3 ani. Tu nu vrei să știi dacă e moartă sau vie? Nu mai poate dormi săraca, este într-o depresie cruntă. Dacă înainte vorbeau prin mesaje, acum Raluca nu mai dă nici seen pe nicio rețea socială.", a mai dezvăluit acesta.

Fata era căsătorită cu un american

Raluca era și căsătorită cu un american, însă după 6 luni aceștia divorțaseră. Fata nu a dat vestea familiei, mama sa descoperind acest lucru abia la vizita pe care a făcut-o în America, în căutarea ei.

"Ea s-a măritat prin 2018 cu un american, iar după 6 luni au divorțat. Avem mai multe variante: ori după divorț a făcut o depresie și nu mai vrea să audă de nimeni, ori a pățit ceva mai grav și e sechestrată, răpită, ori, în cel mai rău caz, este moartă. Până la 30 de ani, între ea și sora mea a fost o relație foarte bună, își vorbeau foarte frumos, i-au plătit toate studiile în străinătate, care au avut costuri foarte mari, i-au trecut casa pe numele ei.

După 6 luni de la dispariție, sora mea s-a dus în America, după ce a văzut că nu primește niciun semn. S-a dus întâi la casa soțului, iar atunci a aflat ea că au divorțat. Acesta i-a dat însă garanția că ea este ok și nu a pățit nimic. Sora mea a stat atunci vreo trei zile în aeroport și a încercat să o caute și nu a găsit-o și s-a întors într-o depresie și mai mare. A zis că îi e teamă să o dea în urmărire, căci poate ea e în viață și o deranjează acest gest." , ne-a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.

Familia ia în calcul mai multe ipoteze

"Ei au fost niște părinți mai stricți, îi punea mereu să facă teme, nu prea îi lăsa la calculator și la televizor, dar asta nu înseamnă că le-a distrus copilăria. Noi am luat în calcul și varianta asta, deși a trecut mult timp de când scăpase de tutela părinților. Avem chiar dubii că ar putea să fie soțul ei. Eu nu știu nimic despre el, știu doar cum îl cheamă.", a continuat acesta.

Mihai Trăistariu a început singur să-și caute nepoata

"Am găsit vreo două fotografii în care Raluca era etichetată și i-am scris unei fete din poză că a dispărut, că o caută familia și mi-a dat seen. Asta mi-a dat de înțeles că știe ceva și că ascunde. Nu se înțelege nimic din situația asta. Și profesorii ei au zis că nu mai țin legătura cu ea din 2018.", ne-a spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel