Mihai Trăistariu își caută iubită. Ce anunț a făcut artistul pe rețelele de socializare: „Caut fericirea”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu este în căutare de o nouă iubită. De ce este artistul singur de un an de zile. 

Mihai Trăistariu se bucură de un succes mare pe plan muzical, dar pe plan amoros, artistul nu poate spune că a fost la fel de norocos. Perioada pandemiei i-a afectat mult veniturile, dar Mihai Trăistariu are o problemă și mai mare. Este singur de un an de zile și nu a reușit încă să își găsească aleasa inimii. 


Cântărețul a decis că este cazul să ia atitudine și a postat pe pagina lui de Facebook un anunț matrimonial: 


„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios, simpatic ... caut fericirea”, a scris artistul pe rețelele de socializare. 


Mihai Trăistariu spune că a ieșit cu alte fete dar nu a simțit că este aleasa inimii lui. Artistul a declarat că primește multe cereri și oferte, dar nu a găsit partenera perfectă pentru el. 


„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.


Mihai Trăistariu spune că a reușit să înțeleagă că fericirea nu stă în persoana de lângă tine, așa că vrea să se concentreze mai mult pe planurile lui profesionale. Artistul a fost logodit în anul 2009, dar la doar câteva luni relația s-a rupt. Cântărețul susține că nu a avut prea mare noroc pe plan amoros. 


„Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus cântărețul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel