Mihai Trăistariu și-a cumpărat un hotel de 5 stele pe litoral. Cât costă o noapte de cazare

Data publicării:
Sursa foto Mihai Trăistariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto Mihai Trăistariu, Instagram

Reprezentantul României la Eurovision în anul 2006 și-a anunțat debutul în afacerile imobiliare de pe litoralul românesc. Artistul a dezvăluit că a demarat sezonul estival cu rezervări deja făcute pentru perioada următoare și se declară mândru de acest lucru.

"De 1 mai este totul dat! Eu am început de pe acum, dar, de obicei, deschidem de Paște. Eu am dechis de la 1 aprilie, dar în aprilie nu s-a cazat nimeni, deoarece oamenii nu vin la mare atunci. Eu deschid la 1 mai, că atunci vin primii, de Paște și în weekend-uri mai vin turiștii și am ocupat, iar în timpul săptămânii mai puțin, că au elevii școală. Din iunie se umple! Plin este iunie, iulie, august și un pic din septembrie. Anul ăsta va fi primul an când voi lăsa deschis permanent", a mărturisit artistul.

Costurile cazării la hotelurile lui Mihai Trăistariu

Trăistariu a dezvăluit că și-a achiziționat un hotel de 5 stele pe litoral și că se va concentra mai mult pe turism. Noua locație va fi gata la începutul lunii iunie.

Prețurile pentru o noapte de cazare la apartamentele sale sunt de 350 de lei la primul hotel, în timp ce la cel de-al doilea hotel sunt mult mai ridicate, ajungând chiar la 900 de lei.

"Eu am o afacere care s-a dezvoltat din pandemie. Nu mă gândeam să fac bani din turism, dar am găsit soluția asta, pentru că nu am mai avut concerte, m-am speriat și aveam un teren, l-am schimbat pe 7 apartamente, apoi m-am trezit cu ele. Acum mi-am achiziționat un altul de lux, de 5 stele. Pe 30 mai e gata, deci de la 1 iunie e gata! Ăsta va fi scump. Astea 7 le dau cu cel mult 350 de lei pe noapte un apartament, ăsta o să fie 900 de lei pe noapte, pentru că așa e peste tot", a precizat cântărețul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel