Mihai Trăistariu, în culmea disperării. Artistul a ajuns la fundul sacului: "Aștept un miracol"

Data publicării:
Mihai Trăistariu, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, sursa instagram

Grijile nu-i dau deloc pace lui Mihai Trăistariu. Artistul a ajuns în culmea disperării după ce a rămas fără bani.

Mihai Trăistariu se numără printre vedetele care au avut de suferit din punct de vedere financiar în această perioadă. Deși în trecut artistul a avut un mare succes cu afacerile lui, acum acesta a ajuns în culmea disperării. Pe lângă faptul că Mihai Trăistariu nu a mai avut unde să cânte, acesta a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamentele de pe litoral puentru a se mai putea descurca o  perioadă.

„Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Cu toate astea, banii s-au evaporat extrem de rapid, artistul rămânând din nou cu o gaură în portofel. Mihai Trăistariu a recunoscut că în prezent mai are doar 4000 de lei în contul bancar.

„Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel