Mihai Trăistariu împlinește astăzi 43 de ani. Surpriză pentru fani: „Așa cum v-am obișnuit”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Tr[istariu împlinește astăzi 43 de ani

S-a năcut astăzi, 16 decembrie 1976, la Piatra Neamț și este un cântăreț din România, fost component al formației Valahia. Provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, (născută Natalia Antohi) a studiat medicina și a cântat în tinerețe.

Fiind născut într-o familie de artiști, Mihai a dovedit interes muzical din tinerețe, studiind pianul de la vârsta de 7 ani și având încă de pe atunci rezultate notabile în domeniu.

Petrecându-și copilăria ca olimpic la matematică și cu dorințe inițiale de a deveni om de știință sau matematician, Mihai Trăistariu își schimbă treptat interesul și aspiră să devină un cântăreț celebru, după ce a auzit la radio vocea celebrei cântărețe Mariah Carey, fiind fascinat de performanțele vocale excepționale ale acesteia și de întinderea sa vocală ieșită din comun: 5 octave.

Cântărețul a devenit cunoscut în urma melodiei lansate ”Tornero”. La vremea respectivă, acesta a făcut ravagii cu această melodie, iar oriunde mergea lumea, melodia lui răsuna peste toate canalele de difuzare. 

Mihai se apucă astfel de cântat, mai mult din dorința de atinge 5 octave, decât de a urma o carieră din asta.

Între anii 1996-1998 el reușește să participe la 18 concursuri naționale de interpretare muzicală, obținând de fiecare dată premii, șapte din acestea fiind trofee. În 1998 este remarcat de producătorul Casei de discuri Sony Music - Romania, cu care semnează un contract pentru 5 ani.

Astză de ziua lui Mihai Trăistariu a transmis un mesaj pe contul lui de facebook. 

”Și-atunci, așa cum v-am obișnuit deja las special această postare pentru cei care își doresc să-mi spună LA MULȚI ANI”, a transmis cântărețul pe contul lui de facebook

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel