Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „De atunci, când mai merg în astfel de locuri, zic să stingă becurile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, unde a dezvăluit care sunt cele mai neplăcute experiențe trăite pe scenă din cariera sa.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunsocuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, bucurându-se de un succes uriaș în lumea muzicală. De-a lungul timpului a mers pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor, dar a avut și unele experiențe mai puțin plăcute.

Mihai Trăistariu, despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „De atunci, când mai merg în astfel de locuri, zic să stingă becurile”

Învitat în emisiunea „Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit că în timpul unui concert pe care îl susținea într-o discotecă din Botoșani, cu trupa Valahia, a avut parte de un incident neplăcut, mai exact o bucată de tavan a căzut pe scenă. Artistul a povestit că un alt episod traumatizant a fost atunci când a fost deranjat de o albină care i-a intrat în nas în timpul unui concert la Carei.

Mai mult, la Techirghiul, în timpul unui concert, a înghițitit un țânțar. De atunci, Mihai Trăistariu a dezvăluit că are o teamă de locurile cu țânțari și preferă să fie întuneric, pentru a evita astfel de întâmplări neplăcute.

„Am avut de toate. Eram o dată la Botoșani, cu Valahia, cu trupa, făceam octavele mele și a căzut o bucată de tavan din discoteca respectivă. S-a scris atunci că din cauza piesei mele a picat tavanul, îți dai seama, mi-a convenit, am lansat un hit și s-a dărâmat.

Altădată eram la Carei, parcă, și a venit o albină pe nas, m-am chinuit vreun minut sau două ca să scap de ea. La Techirghiul am înghițit un țânțar, la o piesă, când am cântat, a venit țânțarul și l-am înghițit. De atunci, când mai merg în locuri cu țânțari, zic să stingă becurile. Mai traumatizant de atât nu a fost”, a spus Mihai Trăstariu la „Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu își cumpără apartament de lux la Mamaia Nord: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares” / EXCLUSIV

Cât de greu i-a fost artistului la emisiunea „Te cunosc de undeva!”: „ Erau personaje chinuitoare, cu tocuri uriașe”

În cadrul emisiunii, Mihai Trăistariu a vorbit și despre provocarea „Te cunosc de undeva!”. Artistul dezvăluit că a avut parte de experiențe dificile în timpul participării sale la emisiune, în special în interpretarea anumitor personaje. Mihai Trăistariu a amintit în mod special momentul în care a trebuit să interpreteze rolul Thaliei și a trebuit să poarte tocuri de 21 de centimetri, corsete și rochițe cu sârmă, care i s-au părut extrem de incomode și dificil de purtat timp îndelungat. 

„Erau unele personaje nu traumatizante, dar greu de făcut. Eram până spre plâns. Erau personaje chinuitoare, cu tocuri uriașe. Am fost o dată Thalia, cântăreața, cu tocuri de 21 de cm, mi-au pus rochițe cu sârmă pe mine, corsete, alea mi se părea horror. Așa trebuie să stai toată ziua îmbrăcat. Nu era problema de cântat, costumele erau”, a mai declarat Mihai Trăistariu.

Te-ar putea interesa și: „Sunt extrem de dezamăgit!”. România nu va mai participa la Eurovision 2024. Ce se va întâmpla cu piesa pe care Mihai Trăistariu o avea pregătită pentru anul acesta / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel