Ce ar face Mihai Trăistariu dacă ar urca pe scena Eurovision, din nou. Artistul a dezvăluit pe cine ar lua cu el: „Aș merge cu o voce foare bună”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu și-a exprimat din nou opinia în legătură cu subiectul Eurovision. Artistul are planuri mari și ar fi dispus să ia încă o voce cu acesta pe scenă. Ce implică grandiosul plan al lui Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu se gândește serios să participe din nou la Eurovision. Artistul recunoaște că, dacă ar urca a doua oară pe scenă, ar plăti și o avere pentru o melodie la comandă, orice pentru a-i aduce victoria:

"Da și sunt dispus să plătesc și o avere! Eu nu am plătit până acum nici măcar o melodie. Cred că sunt șase în situația, când ajungi cunoscut și ai și o voce bună, mă caută tot felul de studiouri și compozitori din țară și întotdeauna mi s-a întâmplat așa, iar eu am acceptat de cele mai multe ori. Dacă ar fi să am o piesă bombă de Eurovision, mai tare decât Tornero și mi-ar cere bani aș plăti, ceea ce nu am făcut până acum. Dacă aș simți că îmi depășesc propriul record aș fi capabil să plătesc și 10.000 de euro melodia, numai să fie bună", a explicat el, conform WOWbiz.ro.

Cumpără melodia cu 10.000 de euro

De asemenea, artistul și-a exprimat planul pus la cale în scenariul conform căruia ar participa la Eurovision. Acesta îndeamnă la colaborare cu TVR, dar în același timp și la o libertate artistică:

  "În primul rând aș face o ședință cu echipa televiziunii care o să se ocupe de mine pentru Eurovisionul respectiv. Acolo aș explica fiecăruia că nu trebuie să fie căpos, să îmi impună lucruri așa cum s-a întâmplat data trecută. Nu mă interesează să execut ce îmi spune televiziunea.

Așa se plâng artiștii în ultimul timp, că nu au avut niciun cuvânt de spus că li se spune cum să facă, ce să îmbrace. Nu prea îmi place așa, unde mai e partea artistică, de creativitate?! Aș vrea o libertate artistă, dar nu de capul meu. Coordonat de ei, dar cu cap și deștept. Eu nu m-aș duce doar așa ca să mai particip o dată. Nici nu se pune problema. Dacă vreau să mă duc din nou, vreau să îmi depășesc recordul și să câștig. Asta este ideea.

Dacă eu o să le propun să cumpărăm un show din Suedia să zicem, care costă tot așa un 10.000 de euro, există varianta și sunt foarte mulți artiști la Eurovision care își cumpără show-ul. Dai 10.000 de euro unui coregraf și el îți aduce pe scenă un întreg spectacol.(...) Anul acesta ne-am dus cu nimic, băiatul acesta, atât de talentat, s-a prezentat singur pe scenă. Cum să te duci la Eurovision singur pe scenă?! Ce e asta? Nu se face așa dacă lăsăm totul așa la plesneală luăm zero puncte.

Am înțeles că a fost prima dată când România a luat zero puncte. Un moment atât de șters să nu primești nici măcar un punct?! Asta aș schimba, aș vorbi cu TVR să ne înțelegem la un spectacol pe care să-l cumpărăm și să ne facă ceva ce nu s-a mai făcut. Noi mereu am avut o mare problemă la show-uri. În afară de Luminița cu Sistem care au avut un show, în rest nici eu nu am avut un show așa spectaculos și am și suferit atunci din acest motiv", a mai precizat el, conform Wowbiz.

Monica Anghel, Paula Seling, Luminița Anghel sau Andra printre vocile pe care le-ar alege lângă acesta

Întrebat cu cine ar face un duet dacă ar fi să participe a doua oară, Mihai Trăistariu nu a stat prea mult pe gânduri:

"Aș merge cu o voce foarte bună! Eu am punctat întotdeauna că o voce foarte bună, premiată chiar cum avem noi Monica Anghel, Paula Seling, Luminița Anghel sau Andra nu au cum să dea greș. O voce care impresionează întotdeauna la Eurovision a intrat în Top 10. Dovadă stă faptul că Luminița a luat Locul 3, Paula locul 3, eu am luat locul 4. Cine a avut voce s-a dus în față, chiar dacă piesa e mai bună sau mai proastă.

 Vocea te salvează așa că dacă aș face un duet, l-aș face cu o voce super bună, mai tânără sau mai veche nu ar conta. Din vocile tinere, Theo Rose îmi place foarte mult, Nicole Cherry nu mai zic de Andra și Delia care cântă foarte bine. Numai că țara trebuie să ne lase, fanii Eurovision să nu desființeze duetul. Sunt o mână de vreo 50 de fani care fac rău de tot", a dezvăluit el, conform Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel