Mihai Trăistariu, dezamăgit de turiștii care i-au călcat pragul, vara aceasta. Artistul a fost păgubit de sume colosale:„Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu este dezamăgit de turișii care s-au cazat în garsonierele pe care le deține în Mamaia Nord. Artistul trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a repara ce au distrus alții. 

Mihai Trăistariu este tare mândru de faptul că a reușit în cariera muzicală, dar și să-și deschidă câteva afaceri la malul mării. Astfel, și-a cumpărat șapte apartamente, pe care a început să le închirieze, în Mamaia Nord. 

Mihai Trăistariu, dezamăgit de turiștii care i-au călcat pragul, vara aceasta

Mihai Trăistariu a povestit, în cadrul unui interviu recent, că turiștii care i-au călcat pragul anul acesta, i-au lăsat un gust amar. Mai exact, artistul și-a găsit garsonierele distruse, iar acum trebuie să scoată bani din buzunar pentru reparații. 

„Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara. Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei.”, a spus Mihai Trăistariu, pentru click.ro

Mihai Trăistariu a fost păgubit de sume colosale

„Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap.

Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua și m-am supărat pe ei, că să fie rece în cameră când vin de la plajă”, a mai povestit artistul. 

Mihai Trăistariu: „O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu”

Mihai Trăistariu susține că vrea să aibă propriul hotel, astfel va putea să îi supravegheze pe toți cei care îi trec pragul. 

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă!

Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

Cu ce bani a rămas Mihai Trăistariu din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști

În cadrul unui interviu recent, Mihai Trăistariu a mărturisit că anul acesta a fost unul productiv pentru el. Artistul a precizat că a avut toată vara apartamentele ocupate de turiști. 

”A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 sep 2023, 15:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience