Mihai Trăistariu, dezamăgit de fratele său de 47 de ani, după ce a hărțuit o femeie. Bărbatul a ajuns la Poliție: „O pândea!”

Data publicării:

Mihai Trăistaru este profund dezamăgit, după ce fratele său a ajuns la Poliție. Bărbatul ar fi hărțuit o femeie. 

Mihai Trăistariu a recunoscut în nenumărate rânduri că relația cu fratele său nu este una prea bună și asta pentru că bărbatul nu a făcut nimic productiv pentru viața sa. Acum, artistul este în stare de șoc, după ce fratele său ar fi hărțuit o femeie, motiv pentru care a ajuns pe mâna Poliției. 

Mihai Trăistariu, dezamăgit de fratele său de 47 de ani, după ce a hărțuit o femeie

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat. I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o plătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit. La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă trezesc cu un telefon de la Poliție: „Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de Economie!'. Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește! L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată', a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!.

Mihai Trăistariu: „Se comporta ca un nebun, o pândea după copaci!”

„Ei erau colegi, că el a predat Desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun, o pândea după copaci! Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc!

O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol. Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o urmărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri', a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu i-a plătit datoriile fratelui său

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?', spunea Trăistariu acum câteva luni.

„De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!', a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a recunoscut că, împreună cu sora sa, s-au hotărât să-l interneze la un azil. 

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!'Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel