Mihai Trăistariu, despre ORORILE trăite în copilărie din cauza unui tată abuziv: „A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu a avut o copilărie de coșmar din cauza tatălui abuziv. Ce a văzut artistul pe când avea doar câțiva anișori?

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A reușit să își creeze o imagine pe piața muzicală și se bucură în continuare de succes. Dar puțini oameni cunosc copilăria grea pe care a trăit-o artistul. Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu un tată abuziv, iar mama artistul a fost expusă multor violențe greu de descris. 


Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Mihai Trăistariu a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o, dar și despre lipsurile din perioada comunistă. Artistul își amintește și acum despre rația la pâine și lapte și se teme ca din cauza pandemiei de COVID-19 să nu se ajungă la aceeași situație grea de atunci. 


”Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. Toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars. 


Mama artistului nu l-a putut ierta niciodată pe soțul ei, drept urmare nu a participat la înmormântarea acestuia. Mihai Trăistariu își aduce aminte și acum abuzurile la care cea care i-a dat viață a fost expusă de-a lungul anilor. 


”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat-o cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a mai spus artistul. 


Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre problemele financiare cu care se confruntă pe timp de pandemie. 


Deși în trecut artistul a avut un mare succes cu afacerile lui, acum acesta a ajuns în culmea disperării. Pe lângă faptul că Mihai Trăistariu nu a mai avut unde să cânte, acesta a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamentele de pe litoral puentru a se mai putea descurca o  perioadă.


„Am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro. Îi țin deoparte, i-am împărțit pe luni. Câte 10.000 de lei pe lună. Rata mea este de 7.000 de lei pe lună, atunci 3.000 de lei îmi rămân de cheltuială. Mă limitez la ce am. E foarte greu. Nu mai poți să cumperi o haină”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel