Mihai Trăistariu, despre Eurovision 2024, postări controversate și dietă / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mihai Trăistariu este invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Mihai Trăistariu este invitatul săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News. 

Cu o carieră în industria muzicală de peste 25 de ani, acesta ne vorbește despre motivul pentru care Eurovisionul este atât de important în viața sa și pentru care își dorește să concureze din nou în 2024, având deja piesa pregătită pentru a cuceri  topul concursului. Cu toate acestea, dezamăgirea artistului a fost mare în momentul în care a aflat faptul că țara noastră s-ar putea ca anul acesta să nu mai facă parte din competiția internațională de muzică. În acest sens, Mihai Trăistariu ne va povesti în cadrul emisiunii ce decizie este pregătit să ia, dacă România anunță, oficial, că nu ia parte la Eurovision 2024, dar vorbește și despre cauzele pentru care nu ne-am situat în topul clasamentului în anii precedenți.

Mihai Trăistariu ne va vorbi și despre trendurile muzicale actuale, având chiar și câțiva favoriți din generația nouă de artiști. Cât despre postările extravagante și controversate pe care le mai face uneori pe rețelele de socializare, acesta ne va spune, de fapt, care este scopul lor și ce se ascunde în spatele acestora.

La început de 2024, artistul a luat și o decizie radicală, aceea de a deveni vegan. Mihai Trăistariu va dezvălui, astfel, în cadrul emisiunii ce l-a determinat să-și dorească să renunțe definitiv la alimentele pe bază animală, dar și ce vedetă din România i-a sărit în ajutor, pentru a-i oferi sfaturi prețioase cu privire la acest stil de viață. În final, solistul ne-a răspuns și la o serie de întrebări rapide, unde vom afla pe ce dă cei mai mulți bani, care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă viitoarea sa iubită, dar și care este cel mai utilizat contact din agenda sa telefonică.

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 12 ianuarie 2024, la Oracolul Vedetelor.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 12 ianuarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola     



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel