Mihai Trăistariu, despre duetul pe care trebuia să-l aibă cu Rona Hartner: „Urma să vină, dar nu a mai ajuns” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre moartea actriței Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. Acesta ne-a mărturisit că în vară trebuia să aibă un duet cu aceasta, însă ea nu a mai ajuns.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar miercuri seara, sora Ronei Hartner scrisese pe contul ei de Facebook că starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost la un pas să aibă un duet cu actriţa, însă aceasta nu a mai avut loc deoarece Rona Hartner nu a mai ajuns.

„Am cunoscut-o pe Rona în repetate rânduri, atât în spectacole, cât și în emisiuni TV. Era atât de plină de viață și atât de optimistă încât n-ai fi crezut că poate s-o doboare nicio boală. Pentru mine a fost șocant. Auzisem că a scăpat de două ori de cancer și am zis «uite, mă, ce înseamnă să fii pozitiv și optimist, atunci cancerul nu te mănâncă» și am fost foarte fericit când am aflat că s-a vindecat, de fapt, că a trecut peste.

Vara asta trebuia să cânt cu ea în duet, când s-a reluat Festivalul de la Mamaia. În prima fază m-au întrebat organizatorii dacă vreau să cânt cu ea. A fost o mare bucurie și am fost de acord.

Am ales împreună melodia 'De ar fi să vii', din repertoriul Mihaelei Runceanu.

Am pregătit-o amândoi, ea în Franța, iar eu în România. Urma să vină în august, dar nu a mai ajuns. Probabil era deja în tratamente. Din ce am citit prin presă, ea era diagnosticată a treia oară și atunci era pe tratament, nu știu de care și cred că de asta nici nu a mai venit. Îmi pare rău că n-am mai apucat să cântăm împreună”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

2. -imagine fara descriere- (fotojet-8_82585700.jpg)

„Festivalul s-a ținut, dar nu a mai fost acest duet, pentru că ea nici n-a mai venit în România”

„Din luna mai s-a stabilit că o să cântăm în duet. Festivalul de la Mamaia s-a reluat după 10 ani de pauză și am fost anunțați că o să cântăm toți cei care au fost premianți la festival. Eu am fost, am luat vreo șapte premii. Organizatorii ne-au spus că o să cântăm și în duete o piesă care a luat premiu la Mamaia, dar artiștii au decedat. De aceea am și ales Mihaela Runceanu, pentru că ea nu mai este în viață. Eu ajung cu vocea mai sus și am ales piesa pentru a-i fi și ei bine.

Festivalul s-a ținut, dar nu a mai fost acest duet, pentru că ea nici n-a mai venit în România, nu ne-am văzut la repetiții, deci nu s-a mai întâmplat nimic.

Eu am vorbit cu Rona doar prin organizatori, deci cu ea personal n-am vorbit la telefon. Organizatorii ne trimiteau melodiile pentru a le învăța, deci țineam legătura prin organizatori”, a precizat Mihai Trăistariu.

„Își pregătea și un album care, culmea, se numește Eternitate”

Artistul a adăugat că Rona Hartner își pregătea un album intitulat "Eternitate", iar acum speră că acesta va fi lansat în memoria ei.

„Își pregătea și un album care, culmea, se numește 'Eternitate'. Poate o să-l lanseze cineva. Ar fi să fie frumos să rămână în eternitate, că a fost un artist valoros, a fost o actriță și o cântăreață bună.

Am urmărit-o la 'Te cunosc de undeva' cu cele 12 transformări. A fost fabuloasă, carismatică, veselă și talentată, atât la teatru cât și la muzică, ceea ce e destul de rar să fii în ambele părți excelent. Cu părere de rău trebuie să ne luăm la revedere de la ea, poate ne întâlnim în altă dimensiune. E o mare pierdere pentru showbizul românesc”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu, mesaj pentru familia Ronei

„Familia Ronei trebuie să fie puternică în aceste momente. După ce o să-și revină va trebui să facă cumva pentru a-i rămâne numele în timp. Asta e o obligație pentru familia unui artist care se stinge. Dacă și-a dorit acest ultim album, să-i culeagă melodiile, să le strângă din studiouri și să-i facă un album. Să-i mai facă, poate, un festival, să mai posteze despre ea, să nu înceteze știrile despre ea și așa mai departe. Ar trebui să se ocupe cineva de rețelele ei sociale pentru a vedea oamenii cât de valoroasă a fost”, a mai spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel