Mihai Trăistariu, despre despărțirea de iubita tinerică. Dorian Popa, mărul discordiei între cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, Dorian Popa. colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, Dorian Popa. colaj/ foto Instagram

Mihai Trăistariu și iubita de 20 de ani s-au despărțit. Ce l-a scos din minți pe celebrul cântăreț?

Mihai Trăistariu și iubita lui tinerică s-au despărțit. Marele artist a dezvăluit și motivul pentru care a decis să pună capăt legăturii amoroase. 


Mihai Trăistariu iubea o tânără în vârstă de 20 de ani din București. Mult timp relația celor doi s-a consumat la distanță, dar de câteva luni buni artistul o luase la el în Constanța. 


Dorian Popa, motivul care a dus la despărțirea celor doi. 


Mihai Trăistariu este foarte ocupat în ultima perioadă. Artistul deține 6 apartament la mare pe care le închiriază în regim hotelier. Aleargă de dimineață până seara cu treabă, mai ales că au început și evenimentele, iar asta îi ocupă mult timp. 


Artistul a fost nemulțumit deoarece iubita lui mai tânără stătea prea mult timp pe telefon și nu muncea. Tânără era o fană înfocată a lui Dorian Popa și urmărea zilnic activitatea acestuia de pe rețelele de socializare. 


Mihai Trăistariu a fost deranjat de aceste lucruri, așa că a decis să încheie relația. 


”Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a povestit Mihai Trăistariu la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel