Mihai Trăistariu, accident în București. Cum se simte artistul: "Mi-era milă..." (FOTO)

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineață.

"Am fost amândoi vinovați"

 

”Mă simt bine, nu am pățit nimic doar că m-am speriat puțin, pentru că eu nu am mai făcut accident de vreo 15 ani. Și, oricum, acum 15 ani, nu a fost un accident, am alunecat pe gheață și am căzut singur într-un șanț, dar a fost ceva mărunt. Acum a intrat un taximetrist în mine, de dimineață la opt, mergeam la o emisiune. A intrat în mine și m-am speriat că venea dintr-o parte. Eu făceam stânga, el venea cu viteză... Nici eu nu m-am uitat, nici el nu s-a uitat. Am fost amândoi cumva vinovați. Am făcut o amiabilă”,  a spus Mihai Trăistariu, pentru wowbiz.ro.

”Am stat, am semnat... Fiarele se repară, dar parcă am așa sentimentul că tocmai ieri vorbeam cu un prieten și zic: "Tu ce zici, să mai plătesc CASCO? Îl plătesc degeaba". Eu plătesc pe an 2300 de lei CASCO pentru că nu am avut accidente. Suma era mică. Când ai accidente, CASCO crește, intri acolo pe lista neagră, să zic așa. Ziceam că îi dau degeaba, că eu nu fac accident, că merg atent și iată că nu a trecut nici o zi și am făcut...

"Eu citesc cărți despre ce gândești aia primești și uite că s-a întâmplat"

Mă enervează ghinionul ăsta. Eu citesc cărți despre ce gândești aia primești și uite că s-a întâmplat. Ce ai gândit aia primești. Dacă ieri m-am gândit că nu am accident, mi-a zis Universul: "Ia de aici!". N-am pățit nimic, că era viteza de 10 km/h. Taximetristul a pățit mai mult, că era frontal și s-a ridicat capota.. El era necăjit mai mult că trebuie să stea mașina pe tușă, el fiind taximetrist, din asta trăiește. De asta era necăjit, mi-era milă așa”, a mai declarat artistul pentru sursa citată.

"Na. Azi dimineață, la 8.00, am făcut accident cu mașina. Prin București. Un taxi a intrat în mine din lateral. Mergeam la o emisiune Și tocmai ieri vorbeam cu un amic că-mi plătesc asigurarea Casco degeaba, că de 15 ani n-am mai avut niciun incident. Ca să vedeți cum e Universul ăsta. Ce gândești aia primești. Știți voi, legea atracției etc. Bine că sunt bine. Fierul se repară", a scris Mihai Trăistariu, în această dimineață, pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel