Mihai Trăistariu a scăpat de datorii și îi merge foarte bine pe plan financiar. Din ce a scos bani GREI celebrul artist toată vara

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu a făcut bani grei vara asta. Cu ce a dat lovitura cântărețul?

Mihai Trăistariu a avut o perioadă tare grea pe timp de pandemie. Artistul a acumulat multe datorii din cauza pandemiei de Covid-19, care a anulat toate concertele și evenimentele. 


Mihai Trăstariu a declarat că a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamente pentru a-și achita datoriile. 


„Nu vreau să mai trec prin coşmarul din 2020, când uneori nu mai puteam închide ochii din cauza restanţelor la bancă şi a imposibilităţii temporare de a rezolva problemele. Rate mai am, dar cred că ce a fost mai greu a trecut”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro

 

Artistul a reușit să își revină din punct de vedere financiar abia din luna iulie, când turiștii au început să meargă la mare într-un număr din ce în ce mai mare. 


Mihai Trăistariu deţine şase apartamente în zona Năvodari, care i-au adus câștiguri mari în ultimele două luni.

 
„Nu mă pot plânge de situaţia din această vară. În iunie, cu ploile acelea, da, am avut de suferit, fiindcă lumea nu a mai venit în număr mare pe litoral.


Dar în iulie şi în august situaţia s-a schimbat foarte mult. Acum am totul ocupat până pe 24 august, cel puţin”, a adăugat artistul.


Celebrul cântăreț are acum și spectacole la malul mării, unde ajunge să cânte și în șase locații pe timp de weekend. 


„În ultimele săptămâni particip la diverse spectacole, la diverse terase de pe litoral. Sunt două, trei în medie pe zi, dar vinerea se întâmplă să ajung şi la şase.


Plec la 17.30 şi ajung pe la 1.00 noaptea, fiindcă străbat tot litoralul. Pe de altă parte, și școala mea de muzică, de aici, de pe litoral, merge bine. Aşa că în prezent nu am motive să mă plâng.


Decât de oboseală. Dar nu am încotro, fiindcă vara nu mai ţine o veşnicie! Însă mă bucur şi pentru alegerile înțelepte făcute în ultimele luni”, spune cântărețul pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel