Mihai Trăistariu a aruncat bomba. Artistul vrea să o copieze pe Iulia Albu: “Mă duc la Eurovision cu o găină pe cap”

Data publicării:

Mihai Trăistariu a dezvpluit cu ce look vrea să apară la Eurovision. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști. În cadrul unui interviu recent, cântărețul a recunoscut că vrea să participe, din nou, la Eurovision și are de gând să îl și câștige. Totodată, Mihai Trăistariu a dezvăluit și cu ce look vrea să impresioneze publicul. 

Mihai Trăistariu:  „Mai bine îmi pun o găină în cap și câștig”

Artistul susține că vrea să aibă o apariție de neuitat, astfel că s-a gândit să o copieze pe Iulia Albu. 

“Eu vreau să merg din nou la Eurovision, vreau să-l câștig. Am o piesă genială și vreau să investesc în muzică. M-am cam lăsat de muzică după pandemie. Am mai scos eu câteva piese de muzică populară, dar ceva așa, wow, de calitate, nu.

Acum am piesa aceasta care e superbă și vreau să câștig Eurovisionul pentru țara noastră. Sper doar să se organizeze, pentru că se zvonește că nu s-ar mai vrea ca România să participe.

Asta pentru că ultimul băiat a luat zero puncte, iar TVR-ul s-a supărat și nu ar mai vrea să meargă România. Dar eu pot să particip pentru altă țară, nu ar fi problemă.

Dar ar fi păcat, pentru că acum am o piesă wow. Mă preocupă mult și look-ul. Eu acum mi-am lăsat părul lung, e o claie de păr. După implantul de păr, mi-a crescut mult și e creț, stă afro.

Vreau pentru Eurovision să îi fac ceva deosebit. Ori îl prind într-o coadă, ori îmi fac ceva atipic, văd eu. Vreau un look nou neapărat. M-am consultat și cu stiliști, dar nu prea m-au nimerit. Mi-au spus să fiu simplu, dar mie nu îmi place așa. Iar la Eurovision extravaganța câștigă, trebuie să șochezi. Mai bine îmi pun o găină în cap și câștig”, a mai declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Mihai Trăistariu, detalii triste din copilărie

Mihai Trăistariu a recunoscut că a avut parte de o copilărie cu lipsuri. 

“Eu toamna nu prea am activități specifice. De obicei citesc destul de mult. Sau filmez, dacă am emisiuni, merg la concerte. Toamna era frumoasă atunci când eram copil. Eu am fost un copil sărac, nu am avut posibilități. La noi toamna era cu gutui, cu mere, struguri, fructe. Începea școala, luam rechizite.

Nu era nimic deosebit. Îmi lipseau lucruri, dar nu simțeam lipsa, pentru că eu credeam că așa e la toți copiii, toți sunt săraci. Am avut o copilărie fericită cumva, chiar și așa, în sărăcie. Asta m-a ajutat ca adult, să nu sufăr de nimic, chiar dacă am o situație financiară bună. Nu am mofturi să îmi iau nu știu ce decapotabilă. Mai bine investesc în ceva, care să producă bani”, a declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Artistul are deja rezervări pe litoral pentru vara viitoare

“Vara asta a fost super productivă pentru mine. E a patra vară în care închiriez apartamente și m-am promovat foarte bine. Eu acum fac cazări pentru vara viitoare. Oamenii mă recomandă și fac rezervări cu un an înainte. Eu mereu după Revelion încep să chem lumea la mare, pentru vară.

Eu așa fac, și până în luna aprilie am toată vara rezervată. Și nici nu mai muncesc pe timpul verii, pentru că și așa am concerte. Eu am avut super plin. Alții s-au plâns că au fost rezervările la jumate, nu a fost cazul la mine”, a mai adăugat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel