Mihai Trăistariu a ajuns să-și întrețină fratele. Ce îi reproșează artistul: „Îi plătesc facturile”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu este supărat foc pe fratele lui, pe care a ajuns să îl întrețină. Artistul a făcut dezvăluiri inedite despre familie.

Fratele lui Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului. Artisul și ceilalți frați ai lui îl ajută pe Vasile și au ajuns să îi plătească chiar și facturile. Nici lui Mihai Trăistariu nu îi este ușor, mai ales că este vorba de niște sume mai mari.

Mihai Trăistariu a povestit că la un moment dat a fost anunțat telefonic de faptul că în timp s-a adunat o sumă mare de bani la plata impozitului casei fratelui său. Având în vedere că Vasile nu mai are bani, după ce și-a dat demisia din învățământ și nu mai are carte de muncă, cântărețul și restul fraților au fost nevoiți să scoată ei bani din buzunar pentru a-l ajuta să-și achite datoriile.

„Acum o lună m-a sunat cineva de la Taxe și Impozite Piatra Neamț să îmi spună că s-a adunat o sumă mare la plata impozitului casei fratelui meu. Am plătit, ce să fac? El și-a dat demisia în 2007-2008 din învățământ, era profesor de desen. Sunt ani de zile de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber, că vrea să fie artist și să meargă la biserică. Noi, frații, îi plătim facturi pentru că nu mai are bani. Ba o sună pe sora-mea că i-au luat curentul, eu îi plătesc întreținerea o dată la 8 luni, când mă sună de la asociație că s-au strâns datorii mari”, a spus Mihai Trăistariu la o emisiune tv.

Deși a făcut tot posibilul să își ajute fratele, Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că acesta nu știe să fie recunoscător.

„Nu știe să fie recunoscător. Eu nu mă plâng, am o situație bună și pot să îl ajut. E ca și cum am un copil mai mare căruia trebuie să îi port de grijă. El e într-o confuzie totală, i-am zis la mulți ani zilele trecute și el mi-a răspuns: „când îmi faci expoziție la Constanța?”, a adăugat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel