Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului. Problemele financiare l-au lovit pe artist: „Să-mi vând casa, mașina, ca să trăiesc”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu nu traversează cea mai bună perioadă financiară. Din cauza pandemiei, artistul nu mai poate face activitățile din care era remunerat, astfel că a ajuns să aibă griji din cauza banilor. 

Ca orice artist, Mihai Trăistariu are o perioadă grea. Concertele au fost aproape absente anul acesta, iar școala de muzică pe care o conduce nu a putut primi elevii la ore. Toate aceste bariere l-au făcut pe cântăreț să se îngrijoreze din cauza banilor. 


„Eu nu am venituri decât din școala de muzică și din concerte. Amândouă sunt blocate și sunt foarte necăjit. Nu din cauza pandemiei că înțeleg că înțeleg că toată lumea are probleme. Dar dacă nu mă lași să fac ceva, tu Statul, atunci oferă-mi ceva la schimb.Nu șomaj tehnic de 1.500 de lei, că eu am cheltuieli de 6.000 de lei pe lună numai cu animalele. Deci la mine nu funcționează. Eu îmi plătesc doar utilitățile cu 15 milioane: telefonul și lumina, cablul, internetul. Mie îmi trebuie sume mai mari. Și atunci, eu ce mă fac? Să-mi vând casa, mașina, ca să trăiesc?”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mai mult, pe lângă animalele pe care le are în grijă, artistul își ajută și familia cu bani. Din fericire pentru vedetă, fratele său, Vasile, a început să se descurce mai bine anul acesta și nu a mai avut nevoie de sprijin financiar. 


„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine”, a mai spus artistul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel