Mihai Trăistariu, invidiat de cine nu se aștepta: "Am crezut că mă blesteamă"

Data publicării:
Mihai Trăistariu, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, sursa instagram

Mihai Trăistariu și-a descoperit un nou talent, însă artistul a realizat că este invidiat chiar de cine nu se aștepta.

Mihai Trăistariu este unu dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. Acesta a devenit cunoscut, după ce a făcut parte din trupa Valahia, ulterior trecând la cariera solo. Mihai Trăistariu a participat de mai multe ori la Eurovision reprezentând România.

Pandemia de coronavirus l-a afectat și pe Mihai Trăistariu, la fel ca majoritatea artiștilor. Cu toate astea, artistul stă bine la capitolul financiar. Acesta a demonstrat că poate face bani și din alte lucruri, nu doar din muzică. Mihai Trăistariu a avut o firmă de taximetrie, dar și afaceri în industria imobiliarelor.

Mihai Trăistariu și-a descoperit o nouă pasiune!

Artistul demonstrează pe zi ce trece că este foarte talentat și că poate să facă bani din orice. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a dezvăluit că pictura este noua lui pasiune. Totul a început de la niște scaune pe care acesta le-a pictat. Artistul a dezvăluit că pictura lui este una abstractă și nu are nevoie de muze care să-l inspire.

„Și am pus un scaun, primul scaun, iar după câteva zile am postat pe Facebook și au început să îmi scrie oamenii în privat cât costă. Le-am zis că nu îl vând, l-am făcut așa să fie mai artistic și uite așa am ajuns la al cincilea scaun, plus două tablouri. „, a spus Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Artistul, invidiat de fratele său!

Fratele artistului este și el pictor, iar Mihai aștepta ca acesta să îi aprecieze noua pasiune, însă fără rezultat. Mihai Trăistariu a mărturisit că este dezamăgit de fratele lui, deoarece nu i-a apreciat noua pasiune.

„Acum când am pictat scaunele astea și tablourile, eu nu l-am anunțat pe el. Pur și simplu mi-a venit ideea acum vreo 10 zile și mă așteptam că el de vreo 2 luni activează des pe Facebook și nu a avut nicio reacție, niciun like și chiar am zis revoltat (...) nicio laudă, ceva, nimic. Și m-am trezit aseară la 12 și jumătate cu un sms, acest sms în care combină două mesaje practic. În unul din ele îmi spune că au ieșit OK tablourile, că sunt frumoase și unul din ele tot pe religie, că am crezut că mă blestemă el că m-am apucat de pictură și îi fur locul, pâinea, ceva de genul, dar nu era așa. Pur și simplu sunt veșnicele lui sfaturi să mă pocăiesc, să mă spovedesc.”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel