Mihai și Elwira Petre, primele declarații după ce au câștigat Asia Express- Drumul Împăraților: "Nu pot să cred, nu realizez încă"

Data publicării:
Sursă foto: Asia Express România
Descriere foto: Sursă foto: Asia Express România

Asia Express sezonul 4 și-a desemnat aseară căștigătorii. Marele titlu, amuleta de 30.000 de Euro și coroanele de pe Drumul Împăraților au ajuns la Mihai și Elwira Petre.

Mihai și Elwira Petre au oferit primele declarații după ce au câștigat Asia Express- Drumul Împăraților.

            ”Simțeam că îmi explodează inima! Nu îmi venea să cred! Nu îmi venea să cred că sunt acolo. Le vedeam doar pe fetele noaste, pe Catinca împreună cu noi, cum se bucură. Mă bucur atât de tare pentru că acum le vom vedea pe fetele noastre cum sar de fericire când vor vedea că am câștigat. Dacă nu ar fi fost ele nu am fi putut să găsim în noi o motivație atât de mare încât să ajungem la acest final”, a spus Elwira cu lacrimi în ochi. ”Ele m-au ajutat să ajung aici. Vă pupă tata și vine acasă! Nu pot să cred, nu realizez încă. Te iubesc, Elwira!”, a adăugat Mihai Petre.

            Cursa finală de pe Drumul Împăraților, difuzată duminică seară de Antena 1, a început în Tel Aviv și s-a sfârșit la Turnul lui David. Misiunile primite de la Irina Fodor au fost solicitante și tot mai complicate, iar tensiunea, emoțiile și adrenalina și-au spus cuvântul. Maratonul finalei a dublat provocările pentru finaliști, iar probele pe care le-au avut de îndeplinit au fost cu atât mai grele, dar și mai speciale datorită locațiilor din traseu, zone cu o încărcătură aparte pentru Israel și întreaga lume.

            Cele două echipe finaliste, Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza au luptat o zi întreagă și au străbătut orașele în lung și lat în căutarea indiciilor și în încercarea de a ajunge primii la Irina Fodor. La finalul unei competiții de neuitat, Mihai și Elwira Petre au fost încoronați câștigători ai sezonului 4 Asia Express.

  ”Nu am fost supărați că am ajuns pe locul doi, însă am fost supărați că se termină totul. Am simțit că se termină povestea și că cel mai frumos este să se termine cu sărbătoare, cu fericire. Asia Express m-a învățat să accept cu zâmbetul pe buze să pierd și să mă bucur din tot sufletul pentru cei care câștigă. Și fix asta am făcut. Bravo, Mihai și Elwira!”, au mărturisit Emi și Cuza. 

            



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel