Mihai Petre, vacanță cu peripeții. Cum a reușit dansatorul să rămână fără bani, acte și telefon: „Am pățit-o rău”

Data publicării:
Mihai Petre, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Petre, sursa instagram

Mihai Petre a avut parte de o vacanță cu ghinion. Celebrul dansator nu va uita niciodată situația care l-a lăsat fără bani, fără acte și fără telefon printre străini.

Mihai Petre obișnuiește să plece adesea în vacanțe cu familia. Chiar dacă, de fiecare dată aceasta are parte de experiente de neuitat, în ultima vacanță petrecută în Polonia, țara natală a soției lui Elwira Duda, dansatorul a avut parte de o întâmplare nefericită. Dansatorul a rămas fără bani, fără acte și fără telefon. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, când Mihai Petre a mers la o baie publică.

„Am pățit-o farte rău. Nu vreau să-mi aduc aminte. (...) Eram într-o vacanță în Polonia și mi-am uitat telefonul la toaletă, pe chestia aia de hârtie igienică. Am plecat liniștit, cum se duce omul... aveam și un portofel de travel și când m-am întors nu mai era, eu deja eram la poartă... Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”, a povestit Mihai Petre la PRO TV.

În urma acestei întâmplari, Mihai Petre a avut nevoie de ajutorul ambasadei. Cu toate astea, acesta nu a reușit să recupereze bunurile pierdute.

„M-am dus: ”Bună ziua, poliția unde este la dumneavoastră aici?”. M-a luat poliția, m-au scos, am ajuns pe la Ambasada României din Varșovia. (...) Au dispărut cu totul. La un moment dat, țin minte că voiam să-mi cumpăr o apă și m-am dus și mi-am dat seama că nu-mi pot cumpăra o apă, cee ce-i destul de ciudat...”, a mărturisit dansatorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel