Mihai Petre și Elwira Duda, secretul unei relații de lungă durată. Ce fac cei doi în fiecare dimineață: „Iubirea e ceva mult mai mare decât noi toți”

Data publicării:
Mihai Petre și Elwira, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Petre și Elwira, sursa foto Instagram

Mihai Petre și Elwira Duda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar puțini oameni știu cum a început totul pentru cei doi. 

Mihai Petre și Elwira Duda se iubesc cu foc de 13 ani și au dezvăluit care este secreteul pentru o relație de durată. 


Cei doi s-au cunoscut pe ringul de dans și a fost dragoste la prima vedere. S-au întâlnit pentru prima oară în Republica Moldovea, după ce Mihai Petre a rămas fără parteneră de dans. După doar 2-3 zile în care au repetat și au dansat, cei doi au decis să dea o șansă iubirii. Iată că relația lor durează de 13 ani și totul este la fel ca la început.


Cei doi nu pleacă de acasă fără să ia micul dejun în familie. Acesta este momentul lor special pentru ca ziua să înceapă frumos, a mărturisit Elwira pentru A list


„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

 

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

 

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg', mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.


Într-un interviu pentru A list, Mihai Petre a dezvăluit care a fost cel mai neobișnuit loc unde au făcut dragoste. 


„Pot să vă spun doar atât: erau foarte mulți țânțari, dar fără alte detalii. Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit”, a spus celebrul dansator. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel