Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că el ar fi marele câștigător Asia Express: „Sunt interesante speculațiile”

Data publicării:
Mihai Petre și Elwira, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Petre și Elwira, sursa foto Instagram

Mihai Petre a vorbit pentru prima oară despre experiența pe care a trăit-o în cadrul emisiunii Asia Express. Ce spune dansatorul despre zvonurile cum că ar fi câștigat marele premiu?

Mihai Petre și Elwira sunt unul dintre cele mai ambițioase cupluri din cadrul emisiunii Asia Express. Cei doi își surprind de fiecare dată colegii, deoarece sunt foarte ambițioașoi și dornici să se afle pe primul loc. Potrivit unor zvonuri, menționate de fanatik.ro, cei doi ar fi marii câștigători ai competiției de la Antena 1.

Mihai Petre a oferit primele declarații despre aceste speculații, dar nu a putut nici să confirme, nici să infirme, din cauza contractului de confidențialitate pe care l-a semnat cu postul de televiziune Antena 1.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a declarat Mihai Petre pentru Fanatik.ro.


Marele dansator spune că i se par interesante aceste zvonuri și rămâne de văzut cine va câștiga marele premiu. 


„Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel